evo po meni fine teme za sve vlasnike T68-ica da uporedimo podatke idete Calls\pa Time and cost\SMS counter\Show counter. broj poslanih poruka napiste kod mene pise 832 ???
Printable View
evo po meni fine teme za sve vlasnike T68-ica da uporedimo podatke idete Calls\pa Time and cost\SMS counter\Show counter. broj poslanih poruka napiste kod mene pise 832 ???
Ja sam ih poslao 787 nakon upgradea koji je automatski resetirao brojilo.... a prije sam imao preko 1000...
Čuo sam na novi soft R7 briše i broj pomicanja joysticka i ukupne pozive u servisnom meniju...:)
probace se i to a sta znaci ono u tajnom meniji realno vrijeme
oko 1087; bilo bi i vise ali nisam koristio mobitel od nove godine
Bas ste i vi neki SMS-eri, ja mjesecno bar imam 500-600 poruka ali kako imam pretplatu i starci seru za racun pa moram malo kontrolirati troskove i resitiram to svakog 1. u mjesecu(barem malo znam na cemu sam)
imo bi ja daleko veci broj, nego mob sam imo 2mj prije nego dode u ovu prokletu zemlju, tu sam poslo 10-15 sms-a
buggy kolki ti je racun?
Ja svoj brojač resetiram svaki mjesec,ali većinu poruka pošaljem sa 6510.
Coma jos nije stigao,a nadam se ni da nece uskoro :)
Jarane, za tebe i tebi slicne je pre-paid...
Apsolutna kontrola troskova u svakom trenutku. Ja sam dok sam bio na post-paidu imao i do 150 maraka (75€)..:D
Onda restrikcija..hehe
Je.iga, za neke i nije mobilni telefon :D :D
Sto se tice pre-paida,mozda si cak i upravu,al kad sam vec kupio mob u HT-u s pretplatom zakaj da ga ne koristim ak je SMS 0,24 kn???