Ja sam ih poslao 787 nakon upgradea koji je automatski resetirao brojilo.... a prije sam imao preko 1000...
Čuo sam na novi soft R7 briše i broj pomicanja joysticka i ukupne pozive u servisnom meniju...![]()
evo po meni fine teme za sve vlasnike T68-ica da uporedimo podatke idete Calls\pa Time and cost\SMS counter\Show counter. broj poslanih poruka napiste kod mene pise 832 ???
Ako si gladan pojedi nesto
Ja sam ih poslao 787 nakon upgradea koji je automatski resetirao brojilo.... a prije sam imao preko 1000...
Čuo sam na novi soft R7 briše i broj pomicanja joysticka i ukupne pozive u servisnom meniju...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
probace se i to a sta znaci ono u tajnom meniji realno vrijeme
Ako si gladan pojedi nesto
oko 1087; bilo bi i vise ali nisam koristio mobitel od nove godine
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Bas ste i vi neki SMS-eri, ja mjesecno bar imam 500-600 poruka ali kako imam pretplatu i starci seru za racun pa moram malo kontrolirati troskove i resitiram to svakog 1. u mjesecu(barem malo znam na cemu sam)
Nikad nije mir kad uleti Maximir!
imo bi ja daleko veci broj, nego mob sam imo 2mj prije nego dode u ovu prokletu zemlju, tu sam poslo 10-15 sms-a
It's nice to be important, but it's more important to be nice
buggy kolki ti je racun?
Ja svoj brojač resetiram svaki mjesec,ali većinu poruka pošaljem sa 6510.
Coma jos nije stigao,a nadam se ni da nece uskoro![]()
Jarane, za tebe i tebi slicne je pre-paid...
Apsolutna kontrola troskova u svakom trenutku. Ja sam dok sam bio na post-paidu imao i do 150 maraka (75€)..![]()
Onda restrikcija..hehe
Je.iga, za neke i nije mobilni telefon![]()
![]()
3,2,1...3...Jedan je Djordjevic Sasa!
Sto se tice pre-paida,mozda si cak i upravu,al kad sam vec kupio mob u HT-u s pretplatom zakaj da ga ne koristim ak je SMS 0,24 kn???
Bookmarks