-
Ikona od My Computera?
Nesto mi se cudno dogodilo sa ikonom. Sve je prije bilo normalno, a sada kada sam upalija kompjuter ikona om "my computer" mi je promijenila izgled kao ona ikona na windowsima 98.
Nisam instaliravao nikakve programe poput style xp ili neke slicne.
http://img206.imageshack.us/img206/3...top3mw2.th.jpg
Evo pa pogledajte.
-
Isti problem bio kod mene nekad (i danas). Koristiš možda winampov visualisation u fuulscreenu (nullsoft tiny fullscreen)??
-
Di se to nalazi. Danas nisam ni upalio winamp.
Kako mogu maknuti ovu ikonu?
-
Meni bi se nekad ikona od cdroma tako zblesirala. Ništa ne pomaže, ni brisanje pa ponovni shortcut.. Pomaže jedino ovo, pa možeš i ti probati: upali winamp i podesi da ti visualisation bude "nullsoft tiny fullscreen". Pokreni pjesmu i visual. i nakon nekog vremena izađi. Ako ne upali... Šteta, izgleda da samo kod mene pali onda.
A to su ti stare 16bitne ikone. Može biti da se Iconpackager hrva s sistemskim ikonama (ako ga imaš instaliranog)
-
Na desktopu odi na properties --> Desktop i onda u doljnjem lijevom kutu imaš Customize Desktop gumb. Stisni i otvorit će ti se prozor gdje će ti biti ikone. Stisni na My Computers i klikni Restore Default.
Ako to ne upali onda klikni change icon i izaberi ikonu od my computera koja se nalazi u fileu "Explorer.exe"
-
Uspija sam rijesiti problem. Vratija sam ekran na 16 bita, pa onda opet na 32 bita i ta ruzna ikona opet je postala lijepa.
-
Nadam se da će ti takva i ostat...