Isti problem bio kod mene nekad (i danas). Koristiš možda winampov visualisation u fuulscreenu (nullsoft tiny fullscreen)??
Isti problem bio kod mene nekad (i danas). Koristiš možda winampov visualisation u fuulscreenu (nullsoft tiny fullscreen)??
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Di se to nalazi. Danas nisam ni upalio winamp.
Kako mogu maknuti ovu ikonu?
Meni bi se nekad ikona od cdroma tako zblesirala. Ništa ne pomaže, ni brisanje pa ponovni shortcut.. Pomaže jedino ovo, pa možeš i ti probati: upali winamp i podesi da ti visualisation bude "nullsoft tiny fullscreen". Pokreni pjesmu i visual. i nakon nekog vremena izađi. Ako ne upali... Šteta, izgleda da samo kod mene pali onda.
A to su ti stare 16bitne ikone. Može biti da se Iconpackager hrva s sistemskim ikonama (ako ga imaš instaliranog)
Na desktopu odi na properties --> Desktop i onda u doljnjem lijevom kutu imaš Customize Desktop gumb. Stisni i otvorit će ti se prozor gdje će ti biti ikone. Stisni na My Computers i klikni Restore Default.
Ako to ne upali onda klikni change icon i izaberi ikonu od my computera koja se nalazi u fileu "Explorer.exe"
Uspija sam rijesiti problem. Vratija sam ekran na 16 bita, pa onda opet na 32 bita i ta ruzna ikona opet je postala lijepa.
Nadam se da će ti takva i ostat...
Bookmarks