Kako sam ovih dana boravio u Italiji primjetio sam da TELE " u roamingu ne naplacuje ostvarene pozive, vec samo sms.Nadam se da nisam ovim putem jako ostetio TELE2:D :D :D :D :D :D :D :D
Ima li tko slicnih iskustva:beer:
Printable View
Kako sam ovih dana boravio u Italiji primjetio sam da TELE " u roamingu ne naplacuje ostvarene pozive, vec samo sms.Nadam se da nisam ovim putem jako ostetio TELE2:D :D :D :D :D :D :D :D
Ima li tko slicnih iskustva:beer:
ma nema sanse da ne naplacuje..bude sigurno naknadno to naracuno!!= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Jedino ako mi zaracunaju minus na Bla, bla kartici, ali u tom slucaju ona leti u smece i kupujem novi broj.= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Provjereno je da ne naplacuju iako sam se vratio prije tri dana sa puta jos nista nije skinuto!!!
na poljeđini postpaid računa piše da roaming usluge nisu radi tehničkih poteškoća u mogućnosti odmah naplatiti ali da će korištenje biti naplaćeno kroz iduće račune.
žao mi je što ti moram reći da si se prerano ponadao!
Onda lipo ti baci karticu u smece.
Znaci ako obnovis racun sa bonom od 100kn da ce ti tele 2 skinuti onu lovu sto si potrosija!
Radi se prepaidu, tako da nema racuna:D :D
Nisi me skuzija. Kada ti obnovis racun s bonom, tele 2 ce ti automatski skinuti lovu koju si potrosija.
Hmhm, koliko sam pricao tesko da ce skinuti..jedino ako imaju bon od 1000Kuna.Svi pozivi su bili iz Talijanskih mreza prema cijelom svijetu:D
pa ti obnovi sa 100, pa neces imas nista opet.
Ali će zato bacit karticu u smeće, kupit novu, pa opet nabit RN.. I tako dalje...
ja sam bila 4 dana u slovackoj...imam prepaid...i skidali su mi novce normalno...poruku sam poslala ali nikad nije stigla na odrediste...meni su slali i isto nije stigla...uglavnom,poziv su mi naplatili 7,5kn/min (prema cjeniku) i to je to...
Ubaceno 50 Kuna i nista nije skinuto;D;D= Citat =:
Izvorno postao khideg