ma nema sanse da ne naplacuje..bude sigurno naknadno to naracuno!!Izvorno postao RAUL
Kako sam ovih dana boravio u Italiji primjetio sam da TELE " u roamingu ne naplacuje ostvarene pozive, vec samo sms.Nadam se da nisam ovim putem jako ostetio TELE2![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ima li tko slicnih iskustva![]()
ma nema sanse da ne naplacuje..bude sigurno naknadno to naracuno!!Izvorno postao RAUL
Jedino ako mi zaracunaju minus na Bla, bla kartici, ali u tom slucaju ona leti u smece i kupujem novi broj.Izvorno postao jdabic1
Provjereno je da ne naplacuju iako sam se vratio prije tri dana sa puta jos nista nije skinuto!!!
Zadnji uredio RAUL : 01-01-2006 u 14:16
na poljeđini postpaid računa piše da roaming usluge nisu radi tehničkih poteškoća u mogućnosti odmah naplatiti ali da će korištenje biti naplaćeno kroz iduće račune.
žao mi je što ti moram reći da si se prerano ponadao!
Onda lipo ti baci karticu u smece.
Znaci ako obnovis racun sa bonom od 100kn da ce ti tele 2 skinuti onu lovu sto si potrosija!
Radi se prepaidu, tako da nema racuna![]()
![]()
Nisi me skuzija. Kada ti obnovis racun s bonom, tele 2 ce ti automatski skinuti lovu koju si potrosija.
Hmhm, koliko sam pricao tesko da ce skinuti..jedino ako imaju bon od 1000Kuna.Svi pozivi su bili iz Talijanskih mreza prema cijelom svijetu![]()
pa ti obnovi sa 100, pa neces imas nista opet.
Ali će zato bacit karticu u smeće, kupit novu, pa opet nabit RN.. I tako dalje...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ja sam bila 4 dana u slovackoj...imam prepaid...i skidali su mi novce normalno...poruku sam poslala ali nikad nije stigla na odrediste...meni su slali i isto nije stigla...uglavnom,poziv su mi naplatili 7,5kn/min (prema cjeniku) i to je to...
Ubaceno 50 Kuna i nista nije skinutoIzvorno postao khideg
![]()
Bookmarks