e ovako,svađam se s frendom,on je kupio passata 2.0 fsi 150 ks, a meni kroz koji dan stiže vectra karavan 1.9 cdti 150 ks. e da, svađa je oko performansi? po vasem misljenju, koji je auto brži?!
Printable View
e ovako,svađam se s frendom,on je kupio passata 2.0 fsi 150 ks, a meni kroz koji dan stiže vectra karavan 1.9 cdti 150 ks. e da, svađa je oko performansi? po vasem misljenju, koji je auto brži?!
A kako ćeš vozit sa 17 godina?
vrlo tesko,vlasnici su moj i njegov stari
Da, pretpostavih
A kad mazneš ključeve.............;D;D;D
Inače ovako.
Trebalo bi negdje na netu ili u nekom časopisu naći usporedni test, jer bi jedino tako se moglo nešto suvislo reči. S obzirom da oba imaju 150 ks, ne bi trebalo biti neke razlike u performansama.
Možda mala prednost Vectri jer je ipak dizel, a na dizelu je veči okretni moment i dostupan je pri nižim okretajima, pa je motor elastičniji npr, pri ubrzanju 80-120 u određenom stupnju prijenosa.
Ono što može itekako utjecati na pervormanse je mjenjač. Ovisno kako su izračunati stupnjevi prijenosa. Sad ovisi, trebalo bi vidit specifikacije mjenjača......
U svakom slučaju nadam se da nećete isprobavat performanse i utrkivati se po ulicama da utvrdite koji je brži ;D;D;D
ma ja bih vas odero obadvojicu, moja acura ima
• Engine: 2.0L DOHC i-VTEC
• Horsepower 155 @ 6000*
• Torque 139 @ 4500*
a manja je i laksa od passata i tog karavana vjerovatno
Ovo baš i nije impresivan podatak= Citat =:
Izvorno postao Player 4 ever
jebes ga, japanac :D
2.0 fsi ide kao zvijerrrr,to je i moj odgovor na pitanje
drug mile, to mu i ja govorim,al ne...njegov passat s direktnim ubrizgavanjem je njemu najbolji...
p.s. u specifikacijama passata kaže 0-80km/h-6,4 s,a 0-100km/h- 9,4s,sto ce reci od 80-100-3sec!?LOL...
aj daj od vectre spec.,pa ćemo i tam lolati
To je naizgled mana, ali je kad razumno gledaš prednost. Japanci malo kaskaju u novotarijama, ali su zato kud i kamo pouzdaniji zbog toga što ugrađuju iprobanu tehniku, ne eksperimentiraju previše.
0-100-9.7,a međuubrzanja ne znam
sta,kazes da je passat brži?
da,fsi je tak isprobana i pouzdana tehnologija...
I meni je Passat nekako više pri srcu nego Vectra, al opet - stvar ukusa. A kao što sam već rekao, teško ćete se vas dvojica dogovoriti ko je brži.
Misliš da je common - rail diesel nešto isprobanije?= Citat =:
Izvorno postao symibman
znam,zato sam i postavio pitanje vama,možd neko ima više saznanja o ta dva auta
yes....a gle mislim da se ne trebaš zabrinjavati s time...koga briga te stotinke..
ali budi ljubomoran kaj on ima passata;)
definitivno= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
Malo OFF: Kad bi taj Passat bio TFSI, onda bi to bila stvarno zvjer. Imam poznanika koji ima Audi a4 s tim motorom i još quattro. Nemam riječi.
nikada,osobno, gotovo pa mrzim passata...ova linija mi je jako gadna...= Citat =:
Izvorno postao smogovac
usput budi rečeno, mene je vectra izasla oko 28tis €, a njega passat 34
tfsi ima 200 ks i onda bi borba bila riješena,al ovaj sa 150,nebi reko
Sve je to koju godinu gore-dole. Nema tu neke velike razlike. Kad crkne jedna brizgaljka, nakon garantnog roka, pripremi se na hebeni trošak. O elektronici da ne govorim.= Citat =:
Izvorno postao symibman
Još jedan dokaz kako su ukusi različiti. Što se cijene tiče, Passat je za pola klase veći auto, a inače su WV skuplji od Opela.= Citat =:
Izvorno postao symibman
a zašto ga mrziš?to su neke kučanske predrasude?
a jebi ga...tak je to= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
gdje si našo tih pola klase molim te???= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
ne,nisu kućne predrasude....to je moje mišljenje....jedini razlog što ja ne volim passata je u tome što se svi k*** s njime ko da je svetinja, a nije ama bas nista posebno!!!
gle,passat je gotov pa odličan auto i to je činjenica...