-
SONY CyberShot DSC-P7
http://www.digitalniaparati.co.yu/AP/SLIKE/169.jpg
MPIX: 3,3
Rezolucija slike: 2048x1536
Interpolirano: Ne
Zizna daljina (ekviv. 135mm): 39-117
Max otvor blende F: 2.8
Opticki zum (puta): 3
Digitalni zum (puta): 2
Minimalna udaljenost za fotografisanje u cm: 10
Postojanje LCD-a: Da
Rotacija LCD-a: Ne
Tip okulara-trazila: Opticko
ISO osetljivost u ASA: 100-400
Prioritet blende: Ne
Prioritet ekspozicije: Ne
Manuelna kontrola: Ne
Programski rezimi rada: Da
Operativni sistem: Sopstveni
Ugradjen blic: Da
Kontrola rada blica: Da
Prikljucak za spoljasnji blic: NE
Tip memorije - slot u aparatu: Memory Stick
Interna memorija:
Maksimalna moguca kolicina memorije MB:
Tip fajla: JPG+TIF+GIF
Video zapis: Da
Veza sa racunarom: USB
Video izlaz: Da
Dimenzije mm: 113x52x38
Tip napajanja: LiIon punjive
Ovaj je moj favorit al je na crno 500 maraka sto nije malo,komentari
-
500 maraka nije malo????????Ajme...Pa ja sam slabiji model P71 (isto tolko mp-a)platio 3500kn dok je ovaj košto 4500+kn...Da sam na tvom mjestu odmah bi uzeo...Mislim da je digitalni zum ipak 6X...
-
mislim da je c350 najbolji u tom cjenovnom razredu!
-
nije na aparatu pise 6x ali to je kad se oba pomnoze
-
Moj P71 ima 18X total.Al digitalni zum je pušiona.Anyway to je dobar fotić a i jako lijepo izgleda!Preporučam da još pogledaš kaj nudi olympus pa odluči!
-
mislim da snima filmić koliko ima max. memorije, to mu je prednost pred ostalim modelima u klasi i čini mi se al. kučište i punjač, ako je cijena 500 marona kupuj!
-
stvarno prejeftino dakle kupuj, mada mislim da je olympus suvereni vladar u digitalnoj fotografiji...i nedavno napravljeni test u BUG-u vecine modela na trzistu je potvrdio to
-
ma ni Canon nije los pogotovo oni Ixusi
-
Kaj su tolike razlike u kvaliteti slike izmađu olympusa,canona i sony-ja?????
-
pa zavisi od modela svi imaju svoje asove
-
razlike postoje u ostrini slike, u bojama, u distorziji slike i sl...a u Bugu su radili test od 1 do 5 Mpix i uglavnom u svim razredima su se olympusi pokazali kao najkvalitetniji mada su i drugi dobri (pogotovo sto mnogi imaju i kojekakve druge mogucnosti osim slikanja)..najbolje ti je pogledati testove...
eto moj frend koji slika vec 20 godina ce si uzeti Minoltu Dimage 7i sto je strasan stroj od 5 Mpix i on nije uzeo Camediu c-50 ili c-5050 jer kaze da je njemu presudni kriterij bio objektiv od 28mm i sto nema motora pa se nece nista kvariti - inace takav stroj kod nas kosta 11000 kuna
kvaliteta koju postize takav uredjaj i njemu slicni je mjerljiv najboljim analognim aparatima...
-
Pa to je profi aparat.Čito sam isto da nije neka prevelika razlika između 3,2 i 5Mp-a ,ali da je velika između 1.2 i 3.2 Mp-a.Jel to istina?
-
pa je...na ekranu su te slike sve manje vise dobre ali u printanoj formi velicine su presudne za velicinu otiska...mada kazem i 2 Mpix je odlicno za A4 ako je stroj dobar i papir kvalitetan (za slike 13x18 cm 2 Mpix je izvrsno) - ovo je provjereno jer ja tako pucam....
-
-
-
Nemreš stavljat slike s harda.Pošalji nekom tko ih može stavit na web.Netko od škvadre ovdje će ti sigurno pomoć.Baš me zanimaju slike kak su ispale...
-
-
Da,zbilja nisu sa harda.Al ih ni ja nemrem vidjet