500 maraka nije malo????????Ajme...Pa ja sam slabiji model P71 (isto tolko mp-a)platio 3500kn dok je ovaj košto 4500+kn...Da sam na tvom mjestu odmah bi uzeo...Mislim da je digitalni zum ipak 6X...
![]()
MPIX: 3,3
Rezolucija slike: 2048x1536
Interpolirano: Ne
Zizna daljina (ekviv. 135mm): 39-117
Max otvor blende F: 2.8
Opticki zum (puta): 3
Digitalni zum (puta): 2
Minimalna udaljenost za fotografisanje u cm: 10
Postojanje LCD-a: Da
Rotacija LCD-a: Ne
Tip okulara-trazila: Opticko
ISO osetljivost u ASA: 100-400
Prioritet blende: Ne
Prioritet ekspozicije: Ne
Manuelna kontrola: Ne
Programski rezimi rada: Da
Operativni sistem: Sopstveni
Ugradjen blic: Da
Kontrola rada blica: Da
Prikljucak za spoljasnji blic: NE
Tip memorije - slot u aparatu: Memory Stick
Interna memorija:
Maksimalna moguca kolicina memorije MB:
Tip fajla: JPG+TIF+GIF
Video zapis: Da
Veza sa racunarom: USB
Video izlaz: Da
Dimenzije mm: 113x52x38
Tip napajanja: LiIon punjive
Ovaj je moj favorit al je na crno 500 maraka sto nije malo,komentari
Ako si gladan pojedi nesto
500 maraka nije malo????????Ajme...Pa ja sam slabiji model P71 (isto tolko mp-a)platio 3500kn dok je ovaj košto 4500+kn...Da sam na tvom mjestu odmah bi uzeo...Mislim da je digitalni zum ipak 6X...
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
mislim da je c350 najbolji u tom cjenovnom razredu!
nije na aparatu pise 6x ali to je kad se oba pomnoze
Moj P71 ima 18X total.Al digitalni zum je pušiona.Anyway to je dobar fotić a i jako lijepo izgleda!Preporučam da još pogledaš kaj nudi olympus pa odluči!
mislim da snima filmić koliko ima max. memorije, to mu je prednost pred ostalim modelima u klasi i čini mi se al. kučište i punjač, ako je cijena 500 marona kupuj!
stvarno prejeftino dakle kupuj, mada mislim da je olympus suvereni vladar u digitalnoj fotografiji...i nedavno napravljeni test u BUG-u vecine modela na trzistu je potvrdio to
"Istina je pitanje (ne)prijateljstva"
ma ni Canon nije los pogotovo oni Ixusi
Kaj su tolike razlike u kvaliteti slike izmađu olympusa,canona i sony-ja?????
pa zavisi od modela svi imaju svoje asove
razlike postoje u ostrini slike, u bojama, u distorziji slike i sl...a u Bugu su radili test od 1 do 5 Mpix i uglavnom u svim razredima su se olympusi pokazali kao najkvalitetniji mada su i drugi dobri (pogotovo sto mnogi imaju i kojekakve druge mogucnosti osim slikanja)..najbolje ti je pogledati testove...
eto moj frend koji slika vec 20 godina ce si uzeti Minoltu Dimage 7i sto je strasan stroj od 5 Mpix i on nije uzeo Camediu c-50 ili c-5050 jer kaze da je njemu presudni kriterij bio objektiv od 28mm i sto nema motora pa se nece nista kvariti - inace takav stroj kod nas kosta 11000 kuna
kvaliteta koju postize takav uredjaj i njemu slicni je mjerljiv najboljim analognim aparatima...
Pa to je profi aparat.Čito sam isto da nije neka prevelika razlika između 3,2 i 5Mp-a ,ali da je velika između 1.2 i 3.2 Mp-a.Jel to istina?
pa je...na ekranu su te slike sve manje vise dobre ali u printanoj formi velicine su presudne za velicinu otiska...mada kazem i 2 Mpix je odlicno za A4 ako je stroj dobar i papir kvalitetan (za slike 13x18 cm 2 Mpix je izvrsno) - ovo je provjereno jer ja tako pucam....
evo slika slikana SONY CyberShot DSC-P7 kupio sam ga i pali,na slikama nema mene
![]()
ja sam ipak malo stariji
Nemreš stavljat slike s harda.Pošalji nekom tko ih može stavit na web.Netko od škvadre ovdje će ti sigurno pomoć.Baš me zanimaju slike kak su ispale...
ja slike nemogu vidjeti!
Da,zbilja nisu sa harda.Al ih ni ja nemrem vidjet
Bookmarks