-
D600 zafrkancije
Jos ni sa jednim telefonom nisam imao ovakvih zafrkancija, naime telefon je nakon 14 dana uporabe dobio "lockera" izmedju gornjeg i donjeg dijela cca 1,5 do 2mm. Pregledam takav isti telefon u VIP-u - nema nikakvog lockera.
Vratim telefon u prodavaonicu neka to "majstori" iz ET-a malo pregledaju. Stiže telefon nakon 10 dana sa objašnjenjem "svi telefoni malo rade, to mora biti tako, sve je u redu sa telefonom" - OK.
Vraćam natrag T-Flash karticu u telefon, pristupam sadržajima, ali nešto to traje duže nego do sada, kada učita mp3 ili mp4 sve radi ok, no dok ga učita to traje i do sekundu-dvije. Možda ja to prije nisam primjećivao, možda je to normalno. Iz memorije telefona sve ide kao pjesmica. Dakle ako netko ima sličnih iskustava molio bih ga "razbije" moje sumnje i uvjeri me da je to normalno. Telefon je fenomenalan i ovakve gluposti mi idu na zivce, ali ako je to kazem jos jednom - normalno, onda cu se morati pomiriti s time.
Usput budi rečeno firmware u telefonu je D600XFEJ5 od 19.11.2005...
-
locker-a??? što je to...mrtvi pixeli??
-
Kada su dva dijela necega spojena i medjusobno su dobro ucvrsceni onda se kaze da nema lockera.
U ovom slucaju gornji dio telefona mos' mrdat u odnosu na donji i do 2mm prema gore, znaci nije dobro obavljen posao...
Toliko o lockeru...
-
aaaaaa kužim, ja sam mislio da pričaš o displayu...ma tako je i meni bilo kod V200....preklopni dio se mrdao lijevo desno u odnosu na držač...ali sve je radilo ok.... to ti se kad tad pojavi kod bilo kojeg....ali čudno da je tako brzo, ipak 14 dana je dosta malo....
-
Moj stari ti ima mob već kojih 40 dana, i njemu kao da je zacementirano,
dok ja imam svoj već kojih 1tjedan, i već ga lakše otvorim, ali nema lockera...
Dobro da si im odnio..
Što se tiče, meni ti sve u meni-u radi brzo,
ono mp3, to ti je samo klikneš , a već si u njemu ...
nisam stavljao nikakav firmware, isti kao kada sam ga kupio
-
e zato ga nisam htio kupiti.