locker-a??? što je to...mrtvi pixeli??
Jos ni sa jednim telefonom nisam imao ovakvih zafrkancija, naime telefon je nakon 14 dana uporabe dobio "lockera" izmedju gornjeg i donjeg dijela cca 1,5 do 2mm. Pregledam takav isti telefon u VIP-u - nema nikakvog lockera.
Vratim telefon u prodavaonicu neka to "majstori" iz ET-a malo pregledaju. Stiže telefon nakon 10 dana sa objašnjenjem "svi telefoni malo rade, to mora biti tako, sve je u redu sa telefonom" - OK.
Vraćam natrag T-Flash karticu u telefon, pristupam sadržajima, ali nešto to traje duže nego do sada, kada učita mp3 ili mp4 sve radi ok, no dok ga učita to traje i do sekundu-dvije. Možda ja to prije nisam primjećivao, možda je to normalno. Iz memorije telefona sve ide kao pjesmica. Dakle ako netko ima sličnih iskustava molio bih ga "razbije" moje sumnje i uvjeri me da je to normalno. Telefon je fenomenalan i ovakve gluposti mi idu na zivce, ali ako je to kazem jos jednom - normalno, onda cu se morati pomiriti s time.
Usput budi rečeno firmware u telefonu je D600XFEJ5 od 19.11.2005...
locker-a??? što je to...mrtvi pixeli??
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Kada su dva dijela necega spojena i medjusobno su dobro ucvrsceni onda se kaze da nema lockera.
U ovom slucaju gornji dio telefona mos' mrdat u odnosu na donji i do 2mm prema gore, znaci nije dobro obavljen posao...
Toliko o lockeru...
aaaaaa kužim, ja sam mislio da pričaš o displayu...ma tako je i meni bilo kod V200....preklopni dio se mrdao lijevo desno u odnosu na držač...ali sve je radilo ok.... to ti se kad tad pojavi kod bilo kojeg....ali čudno da je tako brzo, ipak 14 dana je dosta malo....
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Moj stari ti ima mob već kojih 40 dana, i njemu kao da je zacementirano,
dok ja imam svoj već kojih 1tjedan, i već ga lakše otvorim, ali nema lockera...
Dobro da si im odnio..
Što se tiče, meni ti sve u meni-u radi brzo,
ono mp3, to ti je samo klikneš , a već si u njemu ...
nisam stavljao nikakav firmware, isti kao kada sam ga kupio
e zato ga nisam htio kupiti.
Bookmarks