-
PSP USB Connection
Zanima me kako prebaciti putem USB kabela pjesme i slike na PSP, da ih mogu pokrenuti na PSP-u...PSP mi prikaže na PC-u kao "removable disc G" te na njega stavim sve kaj hoću...kad to sve pohranim na PSP, na PSP-u mi piše da je memorija kartica zauzeta, ali ja te stvari nemrem naći na PSP-u i pokrenuti ih...
-
Ako oces pribaciti muziku na PSP moras je kopirati u odredeni folder.
Najprije udes u removable disc, pa zatim u PSP, i onda svu muziku stavis u folder MUSIC. Sa slikama ti je ista stvar samo slike kopiraj u folder PICTURE
-
To znači da prvo moram kreirati folder i tek onda prebaciti unutra...pa kak PSP prepozna folder, ak ga ja sam tak napravim na kompu?
-
...preporučio bi ti kupovinu card readera, vjeruj mi, dobro će ti doći a i lakše ćeš radit s karticom...
-
Netribas napraviti folder, ti folderi su vec napravljeni na kartici kada je stavis u PSP.
I netribas kupiti citace kartica, isto ti je sa citacem i bez njega.
-
primjetio sam da brže ide prijenos podataka preko card readera.
-
meni se cini da bas nije pametno stalno vadit-stavljat karticu u psp,jer se onaj jadni poklopcic drzi ko babin zub.....
-
Ne treba mi čitač, al mislim da nije ni potreban jer nije takva drastična razlika u brzini prijenosa podataka da bih morao pljunuti 100-150kn...folderi nisu bili formirani na kartici, ali sam ušao u PSP folder i tamo otvorio novi folder MUSIC i sada mi PSP prepoznaje glazbu :)
-
imas po 80 kn card reader-a a kako kazu, bit ce ti koristan za druge stvari (mobiteli,fotici,psp,bilo sto) vidjet ces...
-
Al dobro, sve sam skužio, a trenutno mi ne treba...ak će mi trebati - kupit ću ga :)