Ako oces pribaciti muziku na PSP moras je kopirati u odredeni folder.
Najprije udes u removable disc, pa zatim u PSP, i onda svu muziku stavis u folder MUSIC. Sa slikama ti je ista stvar samo slike kopiraj u folder PICTURE
Zanima me kako prebaciti putem USB kabela pjesme i slike na PSP, da ih mogu pokrenuti na PSP-u...PSP mi prikaže na PC-u kao "removable disc G" te na njega stavim sve kaj hoću...kad to sve pohranim na PSP, na PSP-u mi piše da je memorija kartica zauzeta, ali ja te stvari nemrem naći na PSP-u i pokrenuti ih...
Bom Chicka WahWah
Ako oces pribaciti muziku na PSP moras je kopirati u odredeni folder.
Najprije udes u removable disc, pa zatim u PSP, i onda svu muziku stavis u folder MUSIC. Sa slikama ti je ista stvar samo slike kopiraj u folder PICTURE
To znači da prvo moram kreirati folder i tek onda prebaciti unutra...pa kak PSP prepozna folder, ak ga ja sam tak napravim na kompu?
Bom Chicka WahWah
...preporučio bi ti kupovinu card readera, vjeruj mi, dobro će ti doći a i lakše ćeš radit s karticom...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Netribas napraviti folder, ti folderi su vec napravljeni na kartici kada je stavis u PSP.
I netribas kupiti citace kartica, isto ti je sa citacem i bez njega.
primjetio sam da brže ide prijenos podataka preko card readera.
meni se cini da bas nije pametno stalno vadit-stavljat karticu u psp,jer se onaj jadni poklopcic drzi ko babin zub.....
Ne treba mi čitač, al mislim da nije ni potreban jer nije takva drastična razlika u brzini prijenosa podataka da bih morao pljunuti 100-150kn...folderi nisu bili formirani na kartici, ali sam ušao u PSP folder i tamo otvorio novi folder MUSIC i sada mi PSP prepoznaje glazbu![]()
Bom Chicka WahWah
imas po 80 kn card reader-a a kako kazu, bit ce ti koristan za druge stvari (mobiteli,fotici,psp,bilo sto) vidjet ces...
Al dobro, sve sam skužio, a trenutno mi ne treba...ak će mi trebati - kupit ću ga![]()
Bom Chicka WahWah
Bookmarks