Aparat mi pri svakom pozivu prekine razgovor nakon pola minute.Može li mi netko pomoći!?
Printable View
Aparat mi pri svakom pozivu prekine razgovor nakon pola minute.Može li mi netko pomoći!?
Di si kupio mob, jel imaš garanciju i je li ti negdje pao ili slično?
Nije mi pao jednostavno prekine.U međuvremenu primjetio sam kada sam zvao sa tele2 na Cronet i na tele2 da u zadnje vrijeme prekidaju razgovori.znaš li nešto o tome?
A di si ga kupio? Mislim da ti to nema veze sa Tele2 i T-Mobile-om, nego provjeri da li su ti čisti kontakti na kartici i na mobitelu gdje se kartica umeće...
Stvarno ne znam di bi bio problem, samo se nadaj da nije u flat-kabelu ili nečem sličnom...preporučujem ti da nazoveš Europatrade servis (tel. 01/2004-186), pa će ti oni reći mogući problem :thumbup:
Kupljen je u Đakovu u "Pin electronic".Pokušati ću sa kontaktima pa ću se javiti .Hvala puno!
Ako je kupljen u dućanu, odi tam i reci di je problem...ak treba, demonstriraj im :thumbup:
ja imam isto taj mobitel i nemam nikakvih problema...valjda je u kartici problem....
Prvo mi je bio na vip-u a sada na tele2.Isto mi se ponavlja.U biti u zadnje vrijeme sam primjetio da mi obadvije veze dosta pucaju.= Citat =:
Izvorno postao jogobela