-
N6680 vs. Sony HC17
Ovo je jedna zanimljiva usporedba, ali mi hitno treba vaša pomoć...
Danas bi se trebao naći s likom da mijenjam Sony DCR-HC17 za Nokiu 6680 + 200kn moje doplate...
Nokia je stara 6 mjeseci, ima ovjerenu Mobis garanciju, u odličnom je stanju te ima kutiju sa kompletnom opremom kaj dođe uz nju...o kameri piše ovdje u oglasniku, no praktički je nova...kaj mislite jel isplativo i kaj bi vi napravili?
S likom se nalazim oko 7, a do onda moram odlučiti...
TnX!!! :thumbup:
-
ponuda je dobra,ja bi uzeo bez previše razmišljanja
-
ne bi to uzeo ni pod razno... 6680 pada cjena super brzo..a kamera,ce drzati cjenu kolko tolko..
- po meni..nsita od toga...
mozda bez 200kn doplate..
-
To je istina da pada cijena...ali sadašnja cijena je još uvijek visoka, tako da mi se čini nekak isplativo, ali samo vi dajte još savjet, ima još vremena do navečer :thumbup:
-
-
da zaboravio sam reci...
isplati se,ako ces ga ODMAH PRODATI,ako ces ga koristiti i prodati poslje.ne isplati se...
-
Nema račun sa datumom, ali ima datum na garanciji...zvao sam jučer servis u Mobisu i rekli su mi da ako je garancija ovjerena i ako ima datum da vrijedi bez računa...
Mislio sam uzeti Nokiu i koristiti...kameru sam koristio svega par puta i mislim da mi nije baš prijeko potrebna...
-
naravno da je garancija vriejdi bez racuna...
a cuj...sve je to tvoj izbor...pitanje kolko ces pra moc dobiti nakon koristenja 6680...
sve ovisi sto tocno treba i zelis.
-
khideg,neznam jesi informiran (ako jesi neznam po kojoj logici ti računaš) no nova kamera ( http://www.svijet-medija.hr/product_...ame=Kamkorderi )košta 2599kn uz što se kladim da bi mogo dobit jeftinije (bilo uz popust na gotovinu bilo u drugom dučanu),a vjerujem da znaš kako se cjene 6680 kreču
-
pa dobro znam cjene 6680 naravno...zato i kazem..sve ovisi za sto trebas..recimo..meni treba kamera i ne bi ju nikad prodo,a 6680 mi ne treba jer imam 7610....
j.. to sam smao isao po nekoj svojoj procjeni..ovka kad malo bolje pogledas.. i nije tako losa stvar...
raspotaj se,kolko bi mogo prodat kaemeru pa ocjeni sam... pogotovo ak si zagrijan za mob (vec dugo vidim da nest kupujes i mjenjas svoj p), mozd ai nije tako losta stvar..
-
stvar je u tome što ne gledaš prema osobnim zahtjevama/potrebama nego po realnim vrijednostima uređaja a ona izgleda tako da za cijenu gdje ja mogu dobit novu kameru u dučanu mogu u oglasniku kupit rabljenu 6680.
-
da to nisam previse gledo cjenu te kamere.my bed..
uostalom. past ce sad cjena 6680..mora...vec je krajnje vrijeem..