ponuda je dobra,ja bi uzeo bez previše razmišljanja
Ovo je jedna zanimljiva usporedba, ali mi hitno treba vaša pomoć...
Danas bi se trebao naći s likom da mijenjam Sony DCR-HC17 za Nokiu 6680 + 200kn moje doplate...
Nokia je stara 6 mjeseci, ima ovjerenu Mobis garanciju, u odličnom je stanju te ima kutiju sa kompletnom opremom kaj dođe uz nju...o kameri piše ovdje u oglasniku, no praktički je nova...kaj mislite jel isplativo i kaj bi vi napravili?
S likom se nalazim oko 7, a do onda moram odlučiti...
TnX!!!![]()
Bom Chicka WahWah
ponuda je dobra,ja bi uzeo bez previše razmišljanja
ne bi to uzeo ni pod razno... 6680 pada cjena super brzo..a kamera,ce drzati cjenu kolko tolko..
- po meni..nsita od toga...
mozda bez 200kn doplate..
To je istina da pada cijena...ali sadašnja cijena je još uvijek visoka, tako da mi se čini nekak isplativo, ali samo vi dajte još savjet, ima još vremena do navečer![]()
Bom Chicka WahWah
ima račun sa datumom
plišani
?-------------?
da zaboravio sam reci...
isplati se,ako ces ga ODMAH PRODATI,ako ces ga koristiti i prodati poslje.ne isplati se...
Nema račun sa datumom, ali ima datum na garanciji...zvao sam jučer servis u Mobisu i rekli su mi da ako je garancija ovjerena i ako ima datum da vrijedi bez računa...
Mislio sam uzeti Nokiu i koristiti...kameru sam koristio svega par puta i mislim da mi nije baš prijeko potrebna...
Bom Chicka WahWah
naravno da je garancija vriejdi bez racuna...
a cuj...sve je to tvoj izbor...pitanje kolko ces pra moc dobiti nakon koristenja 6680...
sve ovisi sto tocno treba i zelis.
khideg,neznam jesi informiran (ako jesi neznam po kojoj logici ti računaš) no nova kamera ( http://www.svijet-medija.hr/product_...ame=Kamkorderi )košta 2599kn uz što se kladim da bi mogo dobit jeftinije (bilo uz popust na gotovinu bilo u drugom dučanu),a vjerujem da znaš kako se cjene 6680 kreču
pa dobro znam cjene 6680 naravno...zato i kazem..sve ovisi za sto trebas..recimo..meni treba kamera i ne bi ju nikad prodo,a 6680 mi ne treba jer imam 7610....
j.. to sam smao isao po nekoj svojoj procjeni..ovka kad malo bolje pogledas.. i nije tako losa stvar...
raspotaj se,kolko bi mogo prodat kaemeru pa ocjeni sam... pogotovo ak si zagrijan za mob (vec dugo vidim da nest kupujes i mjenjas svoj p), mozd ai nije tako losta stvar..
stvar je u tome što ne gledaš prema osobnim zahtjevama/potrebama nego po realnim vrijednostima uređaja a ona izgleda tako da za cijenu gdje ja mogu dobit novu kameru u dučanu mogu u oglasniku kupit rabljenu 6680.
da to nisam previse gledo cjenu te kamere.my bed..
uostalom. past ce sad cjena 6680..mora...vec je krajnje vrijeem..
Bookmarks