Da li neko ima semu serial port kabla za nokiu 6230i????????????
da li bi mogao da mi neko pomogne vec danonocno sam na internetu i ne mogu da je nadjem ako neko pronadje neka mi odgovori molim vas potreban mi je hitno taj kabal :comp:
Printable View
Da li neko ima semu serial port kabla za nokiu 6230i????????????
da li bi mogao da mi neko pomogne vec danonocno sam na internetu i ne mogu da je nadjem ako neko pronadje neka mi odgovori molim vas potreban mi je hitno taj kabal :comp:
6230i se ne spaja na serijski port nego na USB
posudi (ak nemas) Ir or bluetooth :)= Citat =:
Izvorno postao Vader
Da li neko ima semu USB kabla za nokiu 6230i????????????
gle, za stotinjak kn imas za kupiti taj kabel, a dok ga napravis potrosit ces mozda malo manje novaca i puno vise zivaca pa ti preporucam da odustanes, inace mislim da to nije direktan kabel nego ima neku elektoniku u sebi pa ga bas nije jednostavno prekopirat
naravno da nije direktan, da jest, trebao bi samo obične žice.= Citat =:
Izvorno postao Vader
@Electronicar serijski kabel se ne radi za Nokiu 6230i, a ionako ne znam što bi s njim i da se radi. ako misliš na flash, za to trebaš potpuno drukčiji kabel i pripadajući konektor, no o tom po tom
A jedan Bluetooth adapter u Kvarku košta 109.25 i daleko je udobniji od kabela.
H vala vam puno a li ja ipak mislim da nema neke elektronike da ima samo zice i USB konektor i onaj konektor koji ulazi u mob. ali a ko imate mozda kabal za flesovanje i to bi mi isto trebalo.