6230i se ne spaja na serijski port nego na USB
Da li neko ima semu serial port kabla za nokiu 6230i????????????
da li bi mogao da mi neko pomogne vec danonocno sam na internetu i ne mogu da je nadjem ako neko pronadje neka mi odgovori molim vas potreban mi je hitno taj kabal![]()
Zadnji uredio Electronicar : 25-10-2005 u 13:38
6230i se ne spaja na serijski port nego na USB
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
posudi (ak nemas) Ir or bluetoothIzvorno postao Vader
![]()
Da li neko ima semu USB kabla za nokiu 6230i????????????
da li bi mogao da mi neko pomogne vec danonocno sam na internetu i ne mogu da je nadjem ako neko pronadje neka mi odgovori molim vas potreban mi je hitno taj kabal![]()
gle, za stotinjak kn imas za kupiti taj kabel, a dok ga napravis potrosit ces mozda malo manje novaca i puno vise zivaca pa ti preporucam da odustanes, inace mislim da to nije direktan kabel nego ima neku elektoniku u sebi pa ga bas nije jednostavno prekopirat
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
naravno da nije direktan, da jest, trebao bi samo obične žice.Izvorno postao Vader
@Electronicar serijski kabel se ne radi za Nokiu 6230i, a ionako ne znam što bi s njim i da se radi. ako misliš na flash, za to trebaš potpuno drukčiji kabel i pripadajući konektor, no o tom po tom
A jedan Bluetooth adapter u Kvarku košta 109.25 i daleko je udobniji od kabela.
H vala vam puno a li ja ipak mislim da nema neke elektronike da ima samo zice i USB konektor i onaj konektor koji ulazi u mob. ali a ko imate mozda kabal za flesovanje i to bi mi isto trebalo.
Bookmarks