nisam znao pod sto da ovo stavim...naime trebam program kojim mogu rezati dijelove pjesama da ostanu u mp3 formatu kako bi ih mogao staviti kao ton zvona na d500...kako se zove taj program i ima li ga netko??
Printable View
nisam znao pod sto da ovo stavim...naime trebam program kojim mogu rezati dijelove pjesama da ostanu u mp3 formatu kako bi ih mogao staviti kao ton zvona na d500...kako se zove taj program i ima li ga netko??
1. wave lab 5
2. sound forge
jako dobri profi programi, pa se poigraj. link za down ti nemam, ja sam ga dobio od frenda na cd...
mobile ringtone converter
praktican,jednostavan
download
@mclaren nisi uspio naci ''cool edit pro''?
Ja koristim MP3 Splitter & Joiner. Ako hoćeš pošaljem ti ga na mail, meni je program super i jako je jednostavan
wave editor u neri.
Super, kako preskočiti evaluation period ;)= Citat =:
Izvorno postao kapica
Cool Edit Pro 2.0...najbolji program za rezanje i konvertiranje...
Dobro je naglasiti ovu činjenicu Cool Edit Pro is now Adobe Audition= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
pa u zipu imas jos jedan zip u kojeg je .reg file= Citat =:
Izvorno postao DadušPraskuš
i to je to..
gore na vedeni programi:
1. wave lab 5
2. sound forge
3. Cool Edit Pro 2.0
sve su ti to dobri i profosionalni programi. možeš probat i sa Music maker generation 6 ili bilo koju drugi broj. dosta jednostavan, jednostavnije za početnike od gore navedenih
Puno hvala, proradio je i sada se vježbam ;)= Citat =:
Izvorno postao kapica
Vec dugo koristim Adobe Audition i svakako preporucujem.Je malo kompliciraniji ali jednom kad skontas nema sta nemozes napraviti.= Citat =:
Izvorno postao error
prebaci mp3 u wav, zreži i editiraj u neru, sejvaj i prebaci u MP3...opće ne koristite soft koji imate, samo skidate nekja novo......to mi bezveze :)
ja mislim da je najlakse kako je i TOMO rekao, sa NEROM sve napravit... tako i ja radim od kad su mi "otvorili oci" :D