nisam znao pod sto da ovo stavim...naime trebam program kojim mogu rezati dijelove pjesama da ostanu u mp3 formatu kako bi ih mogao staviti kao ton zvona na d500...kako se zove taj program i ima li ga netko??
nisam znao pod sto da ovo stavim...naime trebam program kojim mogu rezati dijelove pjesama da ostanu u mp3 formatu kako bi ih mogao staviti kao ton zvona na d500...kako se zove taj program i ima li ga netko??
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
1. wave lab 5
2. sound forge
jako dobri profi programi, pa se poigraj. link za down ti nemam, ja sam ga dobio od frenda na cd...
mobile ringtone converter
praktican,jednostavan
download
Super, kako preskočiti evaluation periodIzvorno postao kapica
![]()
pa u zipu imas jos jedan zip u kojeg je .reg fileIzvorno postao DadušPraskuš
i to je to..
Puno hvala, proradio je i sada se vježbamIzvorno postao kapica
![]()
@mclaren nisi uspio naci ''cool edit pro''?
Ja koristim MP3 Splitter & Joiner. Ako hoćeš pošaljem ti ga na mail, meni je program super i jako je jednostavan
wave editor u neri.
Cool Edit Pro 2.0...najbolji program za rezanje i konvertiranje...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Dobro je naglasiti ovu činjenicu Cool Edit Pro is now Adobe AuditionIzvorno postao Symbian FAN
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Vec dugo koristim Adobe Audition i svakako preporucujem.Je malo kompliciraniji ali jednom kad skontas nema sta nemozes napraviti.Izvorno postao error
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
gore na vedeni programi:
1. wave lab 5
2. sound forge
3. Cool Edit Pro 2.0
sve su ti to dobri i profosionalni programi. možeš probat i sa Music maker generation 6 ili bilo koju drugi broj. dosta jednostavan, jednostavnije za početnike od gore navedenih
prebaci mp3 u wav, zreži i editiraj u neru, sejvaj i prebaci u MP3...opće ne koristite soft koji imate, samo skidate nekja novo......to mi bezveze![]()
ja mislim da je najlakse kako je i TOMO rekao, sa NEROM sve napravit... tako i ja radim od kad su mi "otvorili oci"![]()
Bookmarks