Kad Ce Cijene!!!
Printable View
Kad Ce Cijene!!!
pa onda kad ih vidis...
frendica mi radi na kiosku,bio ej lik iz tele2 i reko joj da tek u ovaj ponedjeljak smiju pocet prodavat,onda ce im kao i rec cjene poziva i to .. inace paket kosta 95 kuna a dobis gore 115 kuna.
Paket ce doci 95kn, a na racunu ces imati 115kn. Prilicno dobro.
Gdje ce se prodavati paketi, oce ih biti u obicnim kioscima ili u vip i t-com ducanima. Gdje cu ga kupiti u Zadru.
a dali uopče počinju sutra?
Oni to toliko odgadjaju da ne vjerujem da ce napraviti neki boom .
Pa ne mogu započeti prodjaju i započinjanje s radom sam tak. To je sve izkordinirano i sve kreće u određeno vrijeme.
@car
U Zadru? Pa valjda kao i na svakom drugom prodajnom mjestu VIPme i Simpa paketa.
U konzumu ce se sigurno moci kupiti tele paketi!
Koliko ja znam start paket dojde 95kn, a goje je 150kn...
To kad se regaš dobiš još 20kn ili odmah?
E, ajde se strpite još par sati, pa nećete trebati pretpostavljati i ispitivati. Tad ćete svi znati.
Evo i cijena :
Prepaid paket: 95 kn (gore dobiješ 145kn) !!!
Telefoniranje unutar mreže : 0,39 kn
telefoniranje izvan mreže: 1,39 kn
SMS: 0,33 kn
Pretplata: 0,00 kn !!! (plaćaš samo 12,50 kn naknade za korištenje radijske frekvencije)
(cijena razgovora i SMS-a u pretplati ista kao i u prepaidu !!!)
Uživajte !!!
Od kud ti to?
E, ako su ovo cijene, onda svi prelaze na Tele2. Samo da mi je znati od kuda ovakvi podaci?
vjerojatno iz sna ^^
gle, više uopće ne obazirem pozornost na rumore jer ih mogu navest barem 10 različitih dosad...
Prihvaćam sve opklade na PP !!
Tko želi ????
cijene su stvarno mrak a sad je pitanje jel su to samo promotivne cijene ili stalne mozda snizene na neko kratko vrijeme i dignu ih kasnije (pretpostavljam da to mogu napravit)
Cijene su za stalno !!!
heh, sad će bit najbolje da se od ovoga hypea niš ne dogodi i da odgode za 1.11 xD
Tomislave, od kud ti takve informacije? Jer ovo nije 20% jeftinije, već 50-60% jeftinije.
Šuti i uživaj, a sutra u trgovinu po paket ili po pretplatu!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Valda sam zaslužio piće ?
ok... sad sam nabrijan... ako ovo ne bude istina nadrapao si ;P
Napisao sam da primam opklade, u bilo što !!!= Citat =:
Izvorno postao Punio4
reply to "tomislav10" vjerovatno ću ispast glup ako pitam u koju i ???gdje??? :wstupid:
Je, kaj će mi išta od Tele2 kad ne pokrivaju ni petinu Hrvatske.