E, pa eto, koje od ove dvije vrste igara prakticirate ???
Malo polajsnjenja zasto bas Ogrinal ili zasto bas Neorginalne igre one s crackom i tako to....
Printable View
E, pa eto, koje od ove dvije vrste igara prakticirate ???
Malo polajsnjenja zasto bas Ogrinal ili zasto bas Neorginalne igre one s crackom i tako to....
...to "prakticirati" se baš ne veže za igre, bar koliko ja znam :)
a ko da se nezna zasto
Ja prakticiram pirate... ali ako je nešto stvarno preeeedobro i želim to imati, kupim si original (ili za kolekciju)
ma ovo sam ja onoga iz po ure torture cititrao, pitam vas koje igre kupujete ogrinale ili pirate
pirati rules :comp:
Statistika ankete je zakon 100% za pirate.
nisak kupio niejdnu igricu jedno godinu i pol , inace prije sam pirate samo..
Hm, moglo je u anketi stajati recimo bolje kako nabavljate igre...
jer ja vjerujem da porastom brzina, snalaženjem, snižavanjem cijena brzog interneta te flata mnogi skidaju igre.
ne ''prakticiram'' ništa.ako je igra dobra nije mi važno jeli original ili kopija,bitno da radi...
orginal kupujem samo za najbolje igre i to dok malo padne cijena,jednostavno se ne isplati
i to što kažeš= Citat =:
Izvorno postao symibman
Samo pirate. Zašto? Jeftiniji su.
Kupujem piratske, ali ako je igra stvarno dobra i htio bih igrati preko neta kupim original (npr. cod, nfs:ug)....
pa pirati......
jer za tih 200-300 kn kupim brdo pirata........
U zivotu kupio 2 orginala jer nikada ih nisam nasao u BiH.
A inace ja nemam izbora, samo pirati ito najzesci pirati, neki sto te navode na preispitivanje vaznih pitanja zivota nakon sto ih napokon pokrenes
Prvo nabavim piratsku igru.
A onda ako me igra fakat privuče, ako je remek djelo ili ako ju počnem igrat online, onda kupim original..
Piratske verzije mi prvenstveno služe da vidim dal je igrat totalni shit ili se isplati igrat
...isto - a zašto - besplatni su :) ...= Citat =:
Izvorno postao Bimbranica
ko jos kupuje igre? ;D= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
oni koji imaju viška love......
zadnji orginal koji sam kupio bio je harvest moon za GBA prije 2 godine.....
pirati rules.
(21.10. izlazi FM 2006)
Uvijek samo originali! ;D;D;D
Pa tko jos pirate uzima! ;D;D;D
nas 26....... ;D
Ovo je pametno, sjetite se nekada davno, kada sam ja bio mali i nisam imao pojma o svijteu, još u doba 486 i windowsa 3.11 (tako nekako) svaka igra koja izadje je bila dobra. Igre se nisu masovno pravile, godisnje je izlazilo majvise 1000 igrica i svaku je igricu bilo dobro kupiti jer je svaka igrica imala dovoljnu dozu igrivosti, grafike (za to vrijeme) i tako to, mislim, uvijek je bilo promasaja i uvijek ce ih biti, tu se nista ne moze :D= Citat =:
Izvorno postao Domi
A sad na godinu izadje 1000000000 igrica, svaka igrica u procjeku 300 kn, tko bi sve kupio, jos igrice postaju pre lake, glupe i ne igrive. zato su tu pirati, ono nabavis odigras i bacis, ako je bas dobra igrica sacuvas :D
A sto je naj gore, neki london taxi u kojemu vozite mini morrisa, u kojem je grafike gora nego u super mariju (Super Mario, respekt) kosta 300 kn, nije moguce. U recenziji u hackeru toj su igri nagovorili sve i svasta, samo nisu nista dobro nasli u igri, pa eto tko voli neka za igre izdvaja po 400 kn, i on ce nekada naletjeti na neku svoju verziju london taxija