moze li mi neko pomoci kako obrisati program konkretno -naturalrecorder-...kad ga hocu obrisati u manageru pise mi system error..postoji li neki nacin da to obrisem????
Printable View
moze li mi neko pomoci kako obrisati program konkretno -naturalrecorder-...kad ga hocu obrisati u manageru pise mi system error..postoji li neki nacin da to obrisem????
fexplorer i izbriši mapu
zanima me malo preciznije -flexprorer- kak doci do toga?? inace tek sam uzeo mob pa se ne snalazim sa svime jos u potpunosti....
ispravak fexplorer!!!!!!??????????????
za ispravak postoji tipka edit,a fexplorer je također program kojeg je potrebno instalirat prvo na mobitel.
Programi FExplorer i AppMan se mogu lako nači na DotSiS-u a recimo da su neka osnova ako želiš nešto "raditi" na Symbian-u !!
Vjerovatno ti je program aktivan.Stisni i drži stisnutu Menu tipku.Vidjet ćeš koje su ti aktivne aplikacije.Ako je tvoja aplikacija aktivna,jednostavno dođi do nje i stisni c.Pitat će te da li želiš zatvoriti aplikaciju i klikni Yes.Onda izađi i odi opet u Manager i briši.= Citat =:
Izvorno postao kako-lako
Ili pomocu AppMan-a ubij taj proces... tako sam ja uradio (na sodomov savet)
U svakom slučaju.Ali za početak (i za početnika čini mi se) ipak je ono što sam napisao najjednostavnije probati.Btw,i SysMan može biti od koristi.= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
DALI MENI NETKO MOZE POMOCI !!??
Hocu izbrisati program tocnije irRemont i Extendet Recorder i pocne deinstalaciju ali u toku deinstalacije kaze mi dali hocu zatcoriti sve aplikacije. Stisnem ne sve se prekine, stisnem da iz svega mi izade i kao da dovrsava deinstalaciju, ostavm ga malo da radi, ponovo udem da vidim jeli se deinstalirao, ali nije!! U cemu je stvar!!!:-/
ko sto n-gage kaze:fexplorer i izbriši mapu!
A di se nalazi mapa, kak idu po redu folderi?
Uđeš u FExplorer i onda zavisi od toga gdje su ti instalirani programi na memoriji moba (C: ) ili na kartici (E: ) pa tražiš dalje.
Nije baš to PC pa da se teško nađe.
Na PC mi je lakse jer tocno znam di sam si instalirao koji program u koju mapu, ali ovdje bas i neznam, ma snci cu se...= Citat =:
Izvorno postao Vuki
Znaci kad obrisem mapu izbrise se totalno iz moba?
Programi FExplorer i AppMan meni pomažu što se tiče brisanja i pregleda obrisanih drugih app-a.
ok kuzim sada