moze li mi neko pomoci kako obrisati program konkretno -naturalrecorder-...kad ga hocu obrisati u manageru pise mi system error..postoji li neki nacin da to obrisem????
moze li mi neko pomoci kako obrisati program konkretno -naturalrecorder-...kad ga hocu obrisati u manageru pise mi system error..postoji li neki nacin da to obrisem????
eh eh eh....
fexplorer i izbriši mapu
zanima me malo preciznije -flexprorer- kak doci do toga?? inace tek sam uzeo mob pa se ne snalazim sa svime jos u potpunosti....
eh eh eh....
ispravak fexplorer!!!!!!??????????????
eh eh eh....
za ispravak postoji tipka edit,a fexplorer je također program kojeg je potrebno instalirat prvo na mobitel.
Programi FExplorer i AppMan se mogu lako nači na DotSiS-u a recimo da su neka osnova ako želiš nešto "raditi" na Symbian-u !!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Vjerovatno ti je program aktivan.Stisni i drži stisnutu Menu tipku.Vidjet ćeš koje su ti aktivne aplikacije.Ako je tvoja aplikacija aktivna,jednostavno dođi do nje i stisni c.Pitat će te da li želiš zatvoriti aplikaciju i klikni Yes.Onda izađi i odi opet u Manager i briši.Izvorno postao kako-lako
Ili pomocu AppMan-a ubij taj proces... tako sam ja uradio (na sodomov savet)
U svakom slučaju.Ali za početak (i za početnika čini mi se) ipak je ono što sam napisao najjednostavnije probati.Btw,i SysMan može biti od koristi.Izvorno postao Pinocio
DALI MENI NETKO MOZE POMOCI !!??
Hocu izbrisati program tocnije irRemont i Extendet Recorder i pocne deinstalaciju ali u toku deinstalacije kaze mi dali hocu zatcoriti sve aplikacije. Stisnem ne sve se prekine, stisnem da iz svega mi izade i kao da dovrsava deinstalaciju, ostavm ga malo da radi, ponovo udem da vidim jeli se deinstalirao, ali nije!! U cemu je stvar!!!![]()
ko sto n-gage kaze:fexplorer i izbriši mapu!
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
A di se nalazi mapa, kak idu po redu folderi?
Uđeš u FExplorer i onda zavisi od toga gdje su ti instalirani programi na memoriji moba (C: ) ili na kartici (E: ) pa tražiš dalje.
Nije baš to PC pa da se teško nađe.
Zadnji uredio VuKi : 14-10-2005 u 21:26
George Eliot
Na PC mi je lakse jer tocno znam di sam si instalirao koji program u koju mapu, ali ovdje bas i neznam, ma snci cu se...Izvorno postao Vuki
Znaci kad obrisem mapu izbrise se totalno iz moba?
Programi FExplorer i AppMan meni pomažu što se tiče brisanja i pregleda obrisanih drugih app-a.
George Eliot
ok kuzim sada
eh eh eh....
Bookmarks