-
novi 6630 music edition!
Expanding its music offerings, Nokia today announced the 6630 Music Edition, a version of the company's very first 3G smartphone bundled with audio-oriented accessories. Arriving just ahead of the company's N91 music smartphone, which is to sport a 4 GB hard drive, the 6630 Music Edition appears to be oriented towards users which desire advanced functionality but find the capabilities of the N91 to be in excess of their needs.
Based around the exact same Nokia 6630 smartphone as previously released by Nokia, the Music Edition is comprised by a bundle of this device with a 256 MB RS-MMC card as opposed to the 64 MB card bundled with the original edition. Also, the bundle includes a Nokia USB MMC/SD reader for transferring music to and from the device, as well as the Nokia Audio Adapter which converts the proprietary Pop-port of the 6630 to a 3.5 mm stereo jack.
Other specifications of the Nokia 6630 Music Edition include its tri-band GSM 900/1800/1900 MHz support along with WCDMA 2100 MHz, or 3G/UMTS, as well as Bluetooth, a 1.3 Megapixel camera and support for Office file formats.
Available in either Rustic Red or Aluminum Grey, the Nokia 6630 Music Edition comes with a new selection of themes and ring tones pre-installed and will ship in Europe in late september for €500 EUR
SLIKA 1
SLIKA 2
-
...još jedan pokušaj Nokie da se probije, na neki način, music mobom....
-
mislim da je 256mb premalo. ipak 512 ili 1gb nebi bilo lose
-
Da, ali bi onda puno više koštao, a mnogima je 256 dovoljno (meni osobno nikako). Možda bi trebali prodavati u dva različita paketa, od 256 i od giga.
-
nikad dovoljno mb..... :spin:
-
ako SE daje 512 koja bi onda ovo trgovacka logika bila...?!
-
hahaha jedan moj frend se zaje*o... tek sad kupio nokiu 6630 (obicnu) za 299 eur... neke ruzne tamno plave boje (osobno su mi lijepse ova crvena ili ona prva siva).
al mobitel je strava. dobar je. mislim da se uopce ne isplati kupovati 6680/6681. ista prica drugo pakovanje i 300 eur vise... :D nokiu 6680 bi kupio sam ako bi koristio 3g umts mrezu... :)
-
p.s. imam nokiu 6600 i mmc od 512mb... imas nesto mp3-a i jedan divx da se odmah napuni... trenutno imam oko 15 mp3-a, jedan divx, 10ak igrica za n-gage, 15ak programa i nesto malo java igrica... ostalo mi je slobodno 140mb...
al muras ima pravo... mb nikad dovoljno... sto vise to bolje! ;D
-
Jel ima neki dobri program za slušanje mp3 na nokiji 6630
-
@car: to je offtopic (otvori novu temu u Symbain podforumu)
Što se Nokie tiče, ništa posebno. Mislim da su to napravili zato jer su odgodili N91 a konkurencija već ima svoje glazbene telefone (W800i, ROKR...)
-
Bio sam odustao od kupnje 6630, mislio sam odmah preci na N seriju, ali ovo me mami...
-
-
ma ne mami me nista.. izgled je ocaj... al fora mi je onaj usb adapter.
-
evo i novi mp3 player sa n91 koji ce doci na mmc kartici sa 6630 music edition. isprobano radi i na 6630. (radi na symbian telefonima od verzije 8.0 pa nadalje)
free-space.us/hrco/s60_symbian_appz/nokia_n91__music_player_123.zip
-
******,to će biti nešto papreno! Hoće li se što moći upucati na običnu 6630?Odn, hoće li se ova moći presvući novim softom?Baš sam i uzeo mmc od 512mb na 6630 da bih slušao mjuzu i fakat je svaki dan koristim.
Ovo s Mosic editionom im je odličan marketinški potez!