Pozdrav ekipo,
nije me bilo jedno vrjeme sad sam opet tu!!!
nakon što sam se rješil 6230 i malo sam razmislil te vas poslušal te sad sam postal punopravni simbian član,pala je NOKIA 3230.
Za poćetak telefon je,meni osobno prekrasno dizajniran te samim time ljep je ( o ukusima se ne raspravlja ),displej odličan tipke DOSTA tvrde ali zato slušaju gazdine komande,brzina zadovoljavajuča mislim dobra,te radi jako stabilno.Softver je V 3.0505.2 19-02-05 RM-51.( šta to znači molim malo pojašnjenje ).Sad dolazimo na zvuk,opčenito mislim da je srednje kvalitete,6230 i daleko daleko bolje,ali to i nije najvažnije,radio super hvata.Na kraju moja ocjena od 1-10 --7--.Konaćnica za 260 eura SUPER.
Imam neke probleme za poćetak,trazim na forumu al nema za taj mob:
1. kako kad pokušavam neki program instalirati kak da se spremi na karticu a ne u memoriju telefona,pošto ima jako malo memorije svega 6 mb. 2. na koji je način najbolje instaliravati programe na njega
3. dali paše DKU-2 kabel
4. trebao bih neki alarm program pošto ovaj kaj je u njemu je slab po mogučnostima
5. ako ne i najteže: di se isplati skidati programe gdje ih ima jako puno,možda isto tako tema te i igrica koje idu za njega.Na šta posebno moram paziti.Možda kakav direktan link.
HVALA svima na pomoči,možda sam malo dug ali poćetnik sam pa me zato pokušajte razumjeti!!! HVALA