Pozdrav ekipo,
nije me bilo jedno vrjeme sad sam opet tu!!!
nakon što sam se rješil 6230 i malo sam razmislil te vas poslušal te sad sam postal punopravni simbian član,pala je NOKIA 3230.
Za poćetak telefon je,meni osobno prekrasno dizajniran te samim time ljep je ( o ukusima se ne raspravlja ),displej odličan tipke DOSTA tvrde ali zato slušaju gazdine komande,brzina zadovoljavajuča mislim dobra,te radi jako stabilno.Softver je V 3.0505.2 19-02-05 RM-51.( šta to znači molim malo pojašnjenje ).Sad dolazimo na zvuk,opčenito mislim da je srednje kvalitete,6230 i daleko daleko bolje,ali to i nije najvažnije,radio super hvata.Na kraju moja ocjena od 1-10 --7--.Konaćnica za 260 eura SUPER.
Imam neke probleme za poćetak,trazim na forumu al nema za taj mob:
1. kako kad pokušavam neki program instalirati kak da se spremi na karticu a ne u memoriju telefona,pošto ima jako malo memorije svega 6 mb. 2. na koji je način najbolje instaliravati programe na njega
3. dali paše DKU-2 kabel
4. trebao bih neki alarm program pošto ovaj kaj je u njemu je slab po mogučnostima
5. ako ne i najteže: di se isplati skidati programe gdje ih ima jako puno,možda isto tako tema te i igrica koje idu za njega.Na šta posebno moram paziti.Možda kakav direktan link.
HVALA svima na pomoči,možda sam malo dug ali poćetnik sam pa me zato pokušajte razumjeti!!! HVALA

Odgovori uz citat
Bookmarks