Ja bi vas samo pitao dali ste dobili kakvu nagradnu igru mozaik knjiga sa crvenom omotnicom ili neko u vasem kraju.bio bih zahvalan ako mi mozete javiti.hvala
Printable View
Ja bi vas samo pitao dali ste dobili kakvu nagradnu igru mozaik knjiga sa crvenom omotnicom ili neko u vasem kraju.bio bih zahvalan ako mi mozete javiti.hvala
Moj stari dobiva več godinu dana te omotnice, i svaki put smo u najužem krugu dobitnika, a on nasjeo pa je kupio več 5. knjiga, al kontam da to oni samo svjetski muzu pare od ljudi:thumbup: , ja bi ti preporučio da ne nasjedaš na takve gluposti...
mora da je greška moj stari je u najužem krugu također ;D jedino je što možeš dobiti tu trošak na poštanske marke :closed:= Citat =:
Izvorno postao Darian
ma i 5 ljudova iz samo mog ulaza isto dobiva
mi isto dobivamo evo bas danas je dosao neki kljuc u omotnici... p im m
oni salju cijeloj hrvatskoj i onda napisu da je izvlacenje za godinu dana, pa ljudi vec zaborave......
Vi ljudi mora da grijesite...jer ja sam dobitnik u toj nagradnoj igri! ;D;D;D
Majstore, ne nasjedaj na gluposti! Vec par godina dobivam takve gluparije i od Mozaik knjige i od Svijeta knjige! To je porez na budale. Prve sam godine i ja bio budala, pa se ubijao da to posaljem ispunim...nakon toga, nema sanse!
BTW, prekjucer starci dobili, isto nekekvu glupost, tipa, neka firma (zaboravih kako se zove, ima u imenu International) daruje vam put na karibe 14 dana, all inclusive, samo dodjite na svecanu veceru da vam dodjelimo nagrade! Starci osli. platili veceru 200kn, i onda saznali da bi i pobrali ta putovanja, odnosno da bi usli u bubanj za izvlacenje, moras kupiti njihove robe za 1500 eura! ;D;D
Stari ih skoro pobio! Naivac! ;D
To je jedno te isto jer Svijet knjige ti je klub od Mozaik knjige.= Citat =:
Izvorno postao Bimbi
Pa, ne vjerujem da još ima ljudi koji uspiju nasjesti na takve prevare. Kako možete vjerovati da ste dobitnik neke nagrade, ako niste ni sudjelovali u nagradnoj igri?