Moj stari dobiva več godinu dana te omotnice, i svaki put smo u najužem krugu dobitnika, a on nasjeo pa je kupio več 5. knjiga, al kontam da to oni samo svjetski muzu pare od ljudi, ja bi ti preporučio da ne nasjedaš na takve gluposti...
Ja bi vas samo pitao dali ste dobili kakvu nagradnu igru mozaik knjiga sa crvenom omotnicom ili neko u vasem kraju.bio bih zahvalan ako mi mozete javiti.hvala
Moj stari dobiva več godinu dana te omotnice, i svaki put smo u najužem krugu dobitnika, a on nasjeo pa je kupio več 5. knjiga, al kontam da to oni samo svjetski muzu pare od ljudi, ja bi ti preporučio da ne nasjedaš na takve gluposti...
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
mora da je greška moj stari je u najužem krugu takođerIzvorno postao Darian
jedino je što možeš dobiti tu trošak na poštanske marke
![]()
ma i 5 ljudova iz samo mog ulaza isto dobiva
mi isto dobivamo evo bas danas je dosao neki kljuc u omotnici... p im m
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
oni salju cijeloj hrvatskoj i onda napisu da je izvlacenje za godinu dana, pa ljudi vec zaborave......
.....cute but psycho.....
Vi ljudi mora da grijesite...jer ja sam dobitnik u toj nagradnoj igri!
Majstore, ne nasjedaj na gluposti! Vec par godina dobivam takve gluparije i od Mozaik knjige i od Svijeta knjige! To je porez na budale. Prve sam godine i ja bio budala, pa se ubijao da to posaljem ispunim...nakon toga, nema sanse!
BTW, prekjucer starci dobili, isto nekekvu glupost, tipa, neka firma (zaboravih kako se zove, ima u imenu International) daruje vam put na karibe 14 dana, all inclusive, samo dodjite na svecanu veceru da vam dodjelimo nagrade! Starci osli. platili veceru 200kn, i onda saznali da bi i pobrali ta putovanja, odnosno da bi usli u bubanj za izvlacenje, moras kupiti njihove robe za 1500 eura!
Stari ih skoro pobio! Naivac!![]()
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
To je jedno te isto jer Svijet knjige ti je klub od Mozaik knjige.Izvorno postao Bimbi
Pa, ne vjerujem da još ima ljudi koji uspiju nasjesti na takve prevare. Kako možete vjerovati da ste dobitnik neke nagrade, ako niste ni sudjelovali u nagradnoj igri?
Bookmarks