http://neo.jpl.nasa.gov/risk/ možete vidjeti rizike udara meteora u zemlju. Zapravo mogućnost da nas pogodi je 1:27.000 tj. 99.99630000% sigurno će promašiti zemlju.... ?
Printable View
http://neo.jpl.nasa.gov/risk/ možete vidjeti rizike udara meteora u zemlju. Zapravo mogućnost da nas pogodi je 1:27.000 tj. 99.99630000% sigurno će promašiti zemlju.... ?
Odnosno, 99.9963%.
Joj joj,necemo o tome please od toga se naježim!!Mora promašiti zemlju :(
Mi imamo naljepše more na svijetu!Daj Bože da bude sve ok da nas ne pogodi,mora fulati zemlju tj.promašiti
Irena, chill. Veće su šanse da te otmu vanzemaljci i udaš se za jednog od njih nego da meteor mazne u Zemlju.
Pa po svim procjenama fulat će nas. Ne brini Irena, naše predivno more je sigurno.
Btw - Happy birthday once again. :spin:
dobro ako udari bar će bit bezbolno jer nećeš bit ni svjestan što se dogodilo! ;D ;D
Dobra fora :thumbup: ;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
A jeste ludi!!! Svaka čast!
HelloMoto jesi li kad razmisljao da i cepelin moze pasti na tebe? ;D
Ma može, naravno, samo mislim da je ta vjerojatnost još manja. A može mi i avionski motor pasti u sobu.
Mislite na one cepeline koje se više ne proizvode nekih 60-ak godina? Ili na Led Zepelline? E, to bi bio posao...
e a kak je s ciglama? (mislim %)
Kakvim mrtvim ciglama, lili?
Ako ćemo tako gledat onda ne bi smjeli ništa raditi jer nam se uvijek može nešto desiti
Da slažem se s s big smoke!
btw -cigla da ti padne na mrtvu hladnu glavu :spin:
= Citat =:
Izvorno postao lili
E tu ti je formula već malo kompliciranija.
Mogućnost da ti cigla padne na glavu ovisi o previše faktora.
Ili da ti netko proda ciglu... :bunny:
:rolleyes: viš mene trenutno zanima taj postotak,jer ovi gore negdje iznad mene štemaju i rasturaju da se cjeli neboder trese.
Smanji postotak, pa ne izlazi na balkon. :thumbup:
Ako već i izlaziš koristi zaštitu. U obliku šljema ili nečeg sličnog. :king:
:) Baš vam hvala :thumbup:
:D :D :D :D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
da,to bi stvarno bilo nešto da led zeppelini padnu na tebe. ali bolje oni već žak hudek
meni se čini da ćete vi prije od dosade poginut! ;D
;D (10 char)= Citat =:
Izvorno postao HelloMoto
Postoji ti rizik pada cijelog nebodera na glavu, a ti se brineš zbog cigle. :D i onako usput, statistički gledano, krevet je najopasnije mjesto na svijetu. U njemu je umrlo najviše ljudi ;D= Citat =:
Izvorno postao lili
Pa i ja bih se više plašio jedne cigle, a ne čitavog nebodera. Od nebodera ništ ne osjetiš. Od cigle itekako... Kaj? Pričali mi!