Odnosno, 99.9963%.
http://neo.jpl.nasa.gov/risk/ možete vidjeti rizike udara meteora u zemlju. Zapravo mogućnost da nas pogodi je 1:27.000 tj. 99.99630000% sigurno će promašiti zemlju.... ?
Odnosno, 99.9963%.
Joj joj,necemo o tome please od toga se naježim!!Mora promašiti zemlju
Mi imamo naljepše more na svijetu!Daj Bože da bude sve ok da nas ne pogodi,mora fulati zemlju tj.promašiti
Irena, chill. Veće su šanse da te otmu vanzemaljci i udaš se za jednog od njih nego da meteor mazne u Zemlju.
Pa po svim procjenama fulat će nas. Ne brini Irena, naše predivno more je sigurno.
Btw - Happy birthday once again.![]()
dobro ako udari bar će bit bezbolno jer nećeš bit ni svjestan što se dogodilo!![]()
![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Dobra foraIzvorno postao frish-KI
![]()
![]()
A jeste ludi!!! Svaka čast!
HelloMoto jesi li kad razmisljao da i cepelin moze pasti na tebe?![]()
Ma može, naravno, samo mislim da je ta vjerojatnost još manja. A može mi i avionski motor pasti u sobu.
Mislite na one cepeline koje se više ne proizvode nekih 60-ak godina? Ili na Led Zepelline? E, to bi bio posao...
e a kak je s ciglama? (mislim %)
Kakvim mrtvim ciglama, lili?
Ako ćemo tako gledat onda ne bi smjeli ništa raditi jer nam se uvijek može nešto desiti
Da slažem se s s big smoke!
btw -cigla da ti padne na mrtvu hladnu glavu![]()
Izvorno postao lili
E tu ti je formula već malo kompliciranija.
Mogućnost da ti cigla padne na glavu ovisi o previše faktora.
Ili da ti netko proda ciglu... :bunny:
viš mene trenutno zanima taj postotak,jer ovi gore negdje iznad mene štemaju i rasturaju da se cjeli neboder trese.
Smanji postotak, pa ne izlazi na balkon.![]()
Ako već i izlaziš koristi zaštitu. U obliku šljema ili nečeg sličnog.![]()
Baš vam hvala
![]()
Izvorno postao frish-KI
![]()
![]()
![]()
da,to bi stvarno bilo nešto da led zeppelini padnu na tebe. ali bolje oni već žak hudek
meni se čini da ćete vi prije od dosade poginut!![]()
P. L. U. R.
Izvorno postao HelloMoto
(10 char)
Postoji ti rizik pada cijelog nebodera na glavu, a ti se brineš zbog cigle.Izvorno postao lili
i onako usput, statistički gledano, krevet je najopasnije mjesto na svijetu. U njemu je umrlo najviše ljudi
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pa i ja bih se više plašio jedne cigle, a ne čitavog nebodera. Od nebodera ništ ne osjetiš. Od cigle itekako... Kaj? Pričali mi!
Bookmarks