zanima me jel netko od vas čita Bug i jel zna netko kad će doć na kioske i zašto ga još nema???
Printable View
zanima me jel netko od vas čita Bug i jel zna netko kad će doć na kioske i zašto ga još nema???
da to i mene zanima obično su uvijek bili na vrijeme
valjda kasne zbog dvobroja!?!?!
Istina, ja sam se isto pitao...
Nema ih još jer su otkrili grešku na DVD-ovima kada su već bili na tržištu i onda su ih povukli. Sada mijenjaju sve DVD-ove.
Na tržištu bi trebali biti za koji dan.
Razlika će biti što će ispod DVD znaka pisati V2 (ako dobijete staru verziju se množete javiti i dobit ćete ispravnu zamjenu)
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=65321
ja takoder citam bug, evo dark me preduhitrio i otkrio vam tajnu kasnjenja ;D !
jedva cekam taj novi bug, jer su napravili test maticnih sa 939 socketom, a bas planiram prijec na 64bit Athlona!
Još se ja čudim zašto mi već nije došao bug
ja sam se informirao več prije 2 dana:-) inače sam pretplačen na bug,a jedino kada kasni je svaku godinu kada produžujem pretplatu na sljedeču godinu,razlog neznam,ali uredno ih nazovem i pošalju broji koji mi nedostaje,a po ovom primjeru se može vidjeti da su korektni i profesionalni
Stvarno im svaka čast...
ma užas sad nek daju za kaznu dva dvd-a;D
...je makar su me natjerali da kupin prvi PCChip poslije dugo vremena i onda nevjerica - Zapp pišeš li ti za njih???
ionako je ovo dvobroj,nije neka tregedije pričekat malo
istina, ionako mi je to najveći gušt listati u hladu nekog kafića tik do mora, pijuckat kavicu (ili pivicu)... a do mora se još moram strpiti...
ne.. to je kolega s faxa.. ivan..= Citat =:
Izvorno postao dmi
...već sam se zabrinuo... ;)
EJ,hvala na upozorenju,ja svaki dan idem pogledati za BUG,nema ga,bilo mi je cudno,bila sam zabrinuta,a sada mi je jasno zbog cega,hvala na informaciji :)
BUG je super!
Zakaj? Zbog čega si pomislio na to da zapp piše za pcchip?
to je za geekove...za pravog maćo mena je Autoklub u kombinaciji sa ćevapima i jogurtom... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Polako iggxy, autoklub je svaki drugi petak, autoblic četvrtak, ali između se mora nekaj čitati na jutarnjim kavicama (oko 13:00 sati ;) )...
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=65425
pa tko voli, nek izvoli
fak...mene bi bilo sramota se pojavit s Bugom u kafiću(osim u onim njihovim;))...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
;D= Citat =:
Izvorno postao IggXy
dok malo skupiš godina, štošta te više neće bit sram, a ponajmanje takvih stvari...u odnosu na recimo 24 sata ili Story koji se bave fikcijom realnosti, bavljenjem tuđim životima, Bug i njemu slični magazini je nešto i više nnego normalno
eto baš sam se vratio s posla
i kupio novi bug:)
Zato kaj ima Ivan Capan u pcchipu, ovaj naš je Tomislav. Kako je tek meni, u Moby-ju piše ni više ni manje nego Goran Jurić, LOL ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
da, zato je urednica u chipu/mobyju čovjeka pitala da kak on može sjedit na 2 stolca?! a ovaj ju zbunjeno gleda... pa veli - u mobilu pišeš i tu pa kao kak? onda je njemu postalo jasno (koliko mu je urednica jel nepismena, ili za narod - blesava) pa joj je eto objasnio da se različito zovemo. ne znam kako goran jurić onda tamo egzistira uz takve urednice ;D
Ne znam kaj je bilo kod njih, ali su mene začuđeno pitali u redakciji kako ja pišem za Moby ;D