da to i mene zanima obično su uvijek bili na vrijeme
valjda kasne zbog dvobroja!?!?!
zanima me jel netko od vas čita Bug i jel zna netko kad će doć na kioske i zašto ga još nema???
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
da to i mene zanima obično su uvijek bili na vrijeme
valjda kasne zbog dvobroja!?!?!
Istina, ja sam se isto pitao...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Nema ih još jer su otkrili grešku na DVD-ovima kada su već bili na tržištu i onda su ih povukli. Sada mijenjaju sve DVD-ove.
Na tržištu bi trebali biti za koji dan.
Razlika će biti što će ispod DVD znaka pisati V2 (ako dobijete staru verziju se množete javiti i dobit ćete ispravnu zamjenu)
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=65321
Zadnji uredio Dark : 06-07-2005 u 20:46 Razlog: dodavanje linka
ja takoder citam bug, evo dark me preduhitrio i otkrio vam tajnu kasnjenja!
jedva cekam taj novi bug, jer su napravili test maticnih sa 939 socketom, a bas planiram prijec na 64bit Athlona!
ja sam se informirao več prije 2 dana:-) inače sam pretplačen na bug,a jedino kada kasni je svaku godinu kada produžujem pretplatu na sljedeču godinu,razlog neznam,ali uredno ih nazovem i pošalju broji koji mi nedostaje,a po ovom primjeru se može vidjeti da su korektni i profesionalni
Stvarno im svaka čast...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ma užas sad nek daju za kaznu dva dvd-a![]()
...je makar su me natjerali da kupin prvi PCChip poslije dugo vremena i onda nevjerica - Zapp pišeš li ti za njih???
ionako je ovo dvobroj,nije neka tregedije pričekat malo
istina, ionako mi je to najveći gušt listati u hladu nekog kafića tik do mora, pijuckat kavicu (ili pivicu)... a do mora se još moram strpiti...
ne.. to je kolega s faxa.. ivan..Izvorno postao dmi
...već sam se zabrinuo...![]()
EJ,hvala na upozorenju,ja svaki dan idem pogledati za BUG,nema ga,bilo mi je cudno,bila sam zabrinuta,a sada mi je jasno zbog cega,hvala na informaciji
BUG je super!
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Zakaj? Zbog čega si pomislio na to da zapp piše za pcchip?
Polako iggxy, autoklub je svaki drugi petak, autoblic četvrtak, ali između se mora nekaj čitati na jutarnjim kavicama (oko 13:00 sati)...
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=65425
pa tko voli, nek izvoli
Izvorno postao IggXy
dok malo skupiš godina, štošta te više neće bit sram, a ponajmanje takvih stvari...u odnosu na recimo 24 sata ili Story koji se bave fikcijom realnosti, bavljenjem tuđim životima, Bug i njemu slični magazini je nešto i više nnego normalno
eto baš sam se vratio s posla
i kupio novi bug![]()
Zato kaj ima Ivan Capan u pcchipu, ovaj naš je Tomislav. Kako je tek meni, u Moby-ju piše ni više ni manje nego Goran Jurić, LOLIzvorno postao whiteboy
![]()
da, zato je urednica u chipu/mobyju čovjeka pitala da kak on može sjedit na 2 stolca?! a ovaj ju zbunjeno gleda... pa veli - u mobilu pišeš i tu pa kao kak? onda je njemu postalo jasno (koliko mu je urednica jel nepismena, ili za narod - blesava) pa joj je eto objasnio da se različito zovemo. ne znam kako goran jurić onda tamo egzistira uz takve urednice![]()
Ne znam kaj je bilo kod njih, ali su mene začuđeno pitali u redakciji kako ja pišem za Moby![]()
Bookmarks