prijatelj mi oće grafičku novu jer stara ima 4mb
ima motherboard s AGP X4 možda MOŽDA 8
ima 750 kunića
ja mu savjetujem da neku slabiju grafu (64 mb) i ostatak bokun memorije
šta vi kažete
Printable View
prijatelj mi oće grafičku novu jer stara ima 4mb
ima motherboard s AGP X4 možda MOŽDA 8
ima 750 kunića
ja mu savjetujem da neku slabiju grafu (64 mb) i ostatak bokun memorije
šta vi kažete
Ovisno o ostatku konfiguracije, Radeon 9600Pro. Al posto mu stara graficka ima 4 MB, cini se da i nije neka jaka konfa, pa mu je u tom slucaju bolje uzet nesto kao Leadtek WinFast A180 B T (GeForce4 MX 4000, 128 bit, 64 MB, tv-out, HGspot 266 kn) i jos memorije
on ni nema grafičku nego je u matičoj a slično sam i ja predložio
ma neka on mjenja sve od maticne na dalje jer je sve prahistorijsko
Mislim da mu se ne isplati mijenjat sve, bolje da sad uzme drugu graficku i jos malo memorije pa da stedi za novu konfu.= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Zasto zuri...sta ce sad dobiti ako kupi novu garficku i malo memorije?= Citat =:
Izvorno postao .:AM:.
Nista.
Bolje neka on jos ustedi... :thumbup:
Dobit ce u svakom slucaju na brzini rada i brze ce mu radit igre. Vise memorije uvijek ubrzava rad, a ova je graficka brza od integrirane.= Citat =:
Izvorno postao M.M.
nece dobit ništa...tako sam i ja mislio...pa sam na kraju opet uzimao sve i sad imam slabu grafičku i ostale dijelove jake...ako mu je proc spor i vrsta memorije zastarjela ne vrijedi ništa stavljat novo= Citat =:
Dobit ce ubrzanje, makar ono moguce nece biti znacajno zbog ostatka konfe. To sa nadogradnjom graficke i memorije ce mu donijet nekakvo ubrzanje, koje bi mu bilo sasvim dostatno dok ne skupi lovu za novu konfu.= Citat =:
Izvorno postao IggXy
Al ako ti frend misli da bi mogao skupit lovu za 2-3 mjeseca, bolje mu je da ne kupi graficku i memoriju, nego da priceka.
neće dobit željeno ubrzanje jer ako je proc 900mh pentium 3 i 128 mb memorije što mu vrijedi npr ati radoen 9800 pro???= Citat =:
Pa nece uzimat tako nesto. To je ko da netko ide na konfu staru 1-2 godine ide stavit 6800Ultra... besmisleno. Treba ujednacit komponente konfiguracije.= Citat =:
Izvorno postao IggXy
Pa rađe neka se još ovdje nateže s tim kompom dok ne skupi lovu jer će ovako više potrošit !:)
...neka kupi najskuplju koju nađe - poslije nekog vremena će tražiti novu matičnu i procesor... ;D
kako mu ti znaš konfiguraciju ???= Citat =:
Izvorno postao IggXy
P.S. Neće dobit više ni lipe do 12 mjeseca a možda i uopće
Evo ja sam voljan dati ejdnu ati karticu 8500 128mb za 60kn...
malo mi daleko živiš ali on je odlučio sutra uzima
nVidia GeForce 4 MX440 64 Mb, TV-out za 371 kn i
Memorija SDRAM (168pin) DIMM 256Mb PC133 za 321 kn
Hhahahaha...kartica teški šrot za te novce...pa ja sam imao takvu prije 2-3 godine...Pa di to kupuje?Za te novce dobije super Ati radeonku 9200 i rabljenu 9600se...a ova memorija ti je prespora= Citat =:
Izvorno postao Hacker
Jel ti neide u glavu da če mu AGP bit malen i da propusnost podataka neće biti dovljno...to jest da stavi 6600GT grafu opet če biti sporo jer kartica neće zbog prespore matične uspjet izvuč svu svoju snagu...ajde sretno u bacanju para
agp je 8x a još nije kupio jer je bilo zatvoreno a meni je sve jedno ne bacam ja lovu
agp 8x je an kartici ali ne na matičnoj...pretpostavljam a je agp na matičnoj 2x tako da če mu to biti stvarna brzina ne agp8= Citat =:
Izvorno postao Hacker
na matičnoj mu je agp8x Bar tako piše na kutiji od matične