prijatelj mi oće grafičku novu jer stara ima 4mb
ima motherboard s AGP X4 možda MOŽDA 8
ima 750 kunića
ja mu savjetujem da neku slabiju grafu (64 mb) i ostatak bokun memorije
šta vi kažete
prijatelj mi oće grafičku novu jer stara ima 4mb
ima motherboard s AGP X4 možda MOŽDA 8
ima 750 kunića
ja mu savjetujem da neku slabiju grafu (64 mb) i ostatak bokun memorije
šta vi kažete
Zadnji uredio OuttaControl : 19-06-2005 u 02:02 Razlog: naslov-r>e
Ovisno o ostatku konfiguracije, Radeon 9600Pro. Al posto mu stara graficka ima 4 MB, cini se da i nije neka jaka konfa, pa mu je u tom slucaju bolje uzet nesto kao Leadtek WinFast A180 B T (GeForce4 MX 4000, 128 bit, 64 MB, tv-out, HGspot 266 kn) i jos memorije
on ni nema grafičku nego je u matičoj a slično sam i ja predložio
ma neka on mjenja sve od maticne na dalje jer je sve prahistorijsko
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Mislim da mu se ne isplati mijenjat sve, bolje da sad uzme drugu graficku i jos malo memorije pa da stedi za novu konfu.Izvorno postao flOorKilla
Zasto zuri...sta ce sad dobiti ako kupi novu garficku i malo memorije?Izvorno postao .:AM:.
Nista.
Bolje neka on jos ustedi...![]()
Dobit ce u svakom slucaju na brzini rada i brze ce mu radit igre. Vise memorije uvijek ubrzava rad, a ova je graficka brza od integrirane.Izvorno postao M.M.
...neka kupi najskuplju koju nađe - poslije nekog vremena će tražiti novu matičnu i procesor...![]()
malo mi daleko živiš ali on je odlučio sutra uzima
nVidia GeForce 4 MX440 64 Mb, TV-out za 371 kn i
Memorija SDRAM (168pin) DIMM 256Mb PC133 za 321 kn
Hhahahaha...kartica teški šrot za te novce...pa ja sam imao takvu prije 2-3 godine...Pa di to kupuje?Za te novce dobije super Ati radeonku 9200 i rabljenu 9600se...a ova memorija ti je presporaIzvorno postao Hacker
Jel ti neide u glavu da če mu AGP bit malen i da propusnost podataka neće biti dovljno...to jest da stavi 6600GT grafu opet če biti sporo jer kartica neće zbog prespore matične uspjet izvuč svu svoju snagu...ajde sretno u bacanju para
agp je 8x a još nije kupio jer je bilo zatvoreno a meni je sve jedno ne bacam ja lovu
na matičnoj mu je agp8x Bar tako piše na kutiji od matične
Bookmarks