mene je iskreno ta presuda šokirala
ne znam za vas, ali ja mislim da bi njega trebalo strpat doživotno u zatvor
Printable View
mene je iskreno ta presuda šokirala
ne znam za vas, ali ja mislim da bi njega trebalo strpat doživotno u zatvor
a šta si očekivo? pa to je samo predstava,ništa više
....kako če to IggXy prokomentirat kao fan?
meni je taj lik žalostan....
Ni ja ga ne volim, dapače... ali nekako si mislim da ipak nije pedofil. Ono, svakakav je, ali mislim da je s te strane "normalan" (odnosno, da nema veze s maloljetnicima/cama nikoje vrste).
...bar se nadam...
ha čuj,meni onaj njegov "land" djeluje kao osmišljen za privlačenje pažnje djece,jel ostalo ne pušim,no nitko ništa nemože reč sa sigurnošču no jasno je da iza rešetaka neče završiti nikad
:cool: Sve je to teška muljaža,kao nije to prvi put.Molim vas recite mi koja bi majka ostavila djete ,pa ga tužila,pa dobila lovu,pa opet sr...,ma ti ameri su svi opičeni.Ah samo se uzrujavam bez veze,tak to neče ništ promjenit,sve je to veliki cirkus!! :crazy:
Slažem se s izjavom= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
"Neverland" je i dao osmisle za dječiju zabavu, igru i uživanje koje on sam baš i nije imao kako je sam izjavio kao mali jer su bili sirotinja.Ghetobastard= Citat =:
Izvorno postao sodom
Moje osobno mišljenje da su ga iskoristili zbog love a on budala vjeruje u dobrotu svih ljudi a u djecu i ne sumlja.
Ma robot bzzz bzzz gdje mi je punjac!!!
Mi možemo svašta komenitirati i iznositi pojedina mišljenja, ali nitko ne zna pravu istinu osim njega samog.
i one djece...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
dodatak: i Boga...
Danas su djeca toliko inteligentna da znaju kako koga iskoristiti, a tu su i njihovi roditelji. Ne kažem ni ne tvrdim da je takav slučaj i ovdje, ali ga ni ne isključujem kao mogućnost.
kakav god bio...........pedofil nije.................................sta svi ti ameri imaju nesto protiv njega?meni je njega zao................upropasti si je izgled,ameri mu zele sjebat zivot...............osto mu je samo glas.............koji se meni ne svida ali ima ljudi koji ga vole...........ko voli nek izvoli.................gadan mi je,ali mislim da nije kriv i slazem se s presudom
Da je potpuno normalan, baš i nije, a da je zbog toga pedofil... jako sumnjam.
daje ostao crni i dan danas bi bio car,al ovako....ja isto mislim da su mu nariktali, i drago mi je da nitko para nije zaradio...
http://mjtkop.com/home/uploads/img42ae104c00019.jpg= Citat =:
Izvorno postao sodom
...slika govori sve...
ja vjerujem da nije kriv...ali onaj slučaj iz 1993 je (barem ja mislim) je istinit= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Al ne one njihove zatvore di bi slavni imali povlastice...Nego najgori američki zatvor pun crnčuga pa nek mu uvaljuju adebisija u pakšu svaki dan ko i on maloj djeci kaj je radil mater mu predofilsku != Citat =:
Izvorno postao bbbrljo
otkud znaš da je pedofil?Jel si bio na suđenju?Jel znaš da ona što ga je tužila imala već 2-3 slučaja da je pokušala izrabiti poznate zvijezde?Jel znaš da su svoju djecu i dalje "uvaljivali" Michael-u iako se onjemu govorilo kao o pedofilu(naravno da ga tuže i izvuku pare)?= Citat =:
Izvorno postao member
Zato zatvori gubicu.. :thumbup:
To ti je sve namjesteno. Mene presuda nije nimalo sokirala.
Ja mislim da je on pedofil, ali se tu jos toga puno dodalo.
I oni svjedoci(djeca) su placeni da govore u korist njega.
Meni se osobno gadi...
I ta sto ga je tuzila(nije jedina koja zeli) htjela je samo njegovu lovu.
Kao sto je vjerovatno radila sa ostalim zvjezdama.
Nju ni ne zanima taj sav slucaj...
jacksona kao licnost bas i ne volim ali muzika mu je ok. bolje da je solobodjen tako mozemo ocekivati jos par hitova od njega
jel ti znaš da je on pred bankrotom?A nekog da svjedoči nemožeš kupit sa 100 dolara...= Citat =:
Izvorno postao M.M.
Čuo si na tv-u daj je pedofil..i da naravno ti sve znaš on je pedofil...jel znaš kad je kraj svjeta?
uuuu pravi narod si našo za usoporedbu o obiteljskim vrijednostima, ameri koji bi vlastito dijete za soma dolara dali prvom s ceste.= Citat =:
Izvorno postao IggXy
Nego da te pitam - jesi ti možda bil na suđenju i to u prvom redu ??
Nisi?...ONDA TI ZATVORI GUBICU I NAUČI SE MALO PRISTOJNOSTI. :thumbup:
potpisujem= Citat =:
Izvorno postao member
nisam bio na suđenju...ali mi ide na k. kad netko zaključuje na temelju da je na tv-u čuo da je pedofil...= Citat =:
Izvorno postao member
gle, ja ne znam da li je on pedofil, ali znam da je on jedna jako poremećena osoba
sjeti se kad je s djetetom mahao iznad ulice !
koja bi to normalna osoba napravila?