Pošto su svi forumaši 12-15 da napravimo prvi forum o teenagerima(kako se več piše tinejđer) I tude bi dolazilo dosta djece. Imam ja web prostora na cafe-forums.com , ali neznam koje bi categorije, podkategorije... postavio
Printable View
Pošto su svi forumaši 12-15 da napravimo prvi forum o teenagerima(kako se več piše tinejđer) I tude bi dolazilo dosta djece. Imam ja web prostora na cafe-forums.com , ali neznam koje bi categorije, podkategorije... postavio
........glazba,film,sex.............. :D
ja cu ti pomoc,kad napravim svoje i Brunekovo,ok?
ti ustvari želiš da se otvori teen podforum na našem forumu, jel tak???!!
od kad su 'svi' forumaši 12-15??
Thread ti nije na pravom mjestu BTW
@whiteboy mene nema nikad od 12-15, više sam naveče. ;)
Koliko je meni poznato tinejđeri su do nineteen(19) :comp:
Od kud ti ta informacija. Pa ti uma samo par ljudi koji imaju manje od 16-17 godina= Citat =:
Izvorno postao CroSatMan
pa sve i da ima, zasto bi se brinili o takvom forumu. Hvala Bogu, foruma ima i na pretek...
Glavno razumijete Htio bi za mlade od 6/7 osnovne do 1/2 Srednje več znam napravio bih jednu kategoriju Škola iu njoj testovi, riješavanje zadataka, lektire, ...
jok,to ti onda bas nece imat puno ljudi,nego trebas NOVI forum,koji ce imat one kategorije,pa ces nakupit ljudi
i nema nas puno 15-16 godina,mozda samo 10
Pa nikako da ljudi shvate da je ovo TEMATSKI forum. Ak ti se piše o školi odi na www.forum.hr i piši šta hoćeš i koliko hoćeš= Citat =:
Izvorno postao CroSatMan
Ja HoČu Napravit Novi Forum, A Ne Na Ovaj Stavit Teme I Zato Ovdje Postam Da Vas Pitam Prijedloge Koje Ču Kategorije/podkategorije Staviti !!!!
cyber,ovo bi trebao bit tematski forum,ali cini mi se da je realnost drukcija,pogledaj samo velicinu internet kafea u usporedbi sa drugim tematskim forumima,mislim da se vec tu jako udaljilo od prvobitne zamisli foruma.ja nisam za nikakva dodatna prosirenja,da je na meni ovo bi bilo striktno vezano uz mobitele
@Sodom
Treba imat i sitnice poput Software, Internet, ...
Aha. Sorry onda krivo sam shvatio....= Citat =:
Izvorno postao CroSatMan
nisam niti reko da netreba,tematika je oko mobitela i o tehnologijama opcenito,tematika casopisa mobil.
Na žalost to je istina. Al to se desilo na dosta foruma dok nisu uveli diktaturu. Ja sam prije ovog bio na još par foruma i pokupio se kad su počeli dolaziti svakakvi biseri i kvarili forum.= Citat =:
Izvorno postao sodom
vjerujem,i mene osobno to smeta,no trudim se pratit threadove zbog kojih sam ovdje.
Idete malo offtopic.
trebali su nadopunit onu reklamu... ' hocu internet! hocu forum!' ;D
Hehe....Dobra :D :D
Mislim da je ovako ok, koga ne zanima ne mora čitati postove u cafe-u...
@gog
Potpuno se slažem !!!
prijedlog mi je totalna banana... pa nismo mi forum od 'teen' ili 'ok' magazina...
...:thumbup:, ne treba ništa takvo otvarat...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy