-
pitanje za 6610 i
Kao prvo pozdrav svima i unaprijed se ispričavam ako je ovo obrađena tema (prvi put sam tu). Imam Nokiu 6610i i ne mogu ništa da si prebacim putem IRC-a, sve sam probao ali ništa (orginalni NOKIA software ga ne prepoznaje , a još nisam probao sa oxygen phone manager-om) čak i sa DKU-2 kablom neide. ps. gdje mogu skinuti Oxygen phone manager a da nije trial? Unaprijed hvala!!!
-
Cini mi se da taj IrDA na tom mobu ne radi,cak ni na isti model(6610i na 6610i)tak je kod dva frenda.A sa DKU-?(2 ili 5,nisam siguran) kablom,probaj koristit Nokia PCsuite
-
probano, skinuo sam ga sa neta (pc suit) ali program ne prpoznaje telefon, nije do IrDA jer mi komp prepozna telefon ali program ne.
-
Trebas onda i drivere od moba,da ga kom moze prepoznat(i program)
-
vadim post, samo da ne otvaram novu temu
ovak, ima šanse na 6610i stavit software sa HRV T9?
-
Jedino ako se pouzdano zna da neka od zadnjih verzija softvera telefona ima T9 sa našim riječnikom,onda odeš kod lokalnog stručnjaka da ti stavi zadnji dostupan soft telefona na nju i to je to.
A ako nema onda nema ni šanse ikako staviti jer jednostavno ne postoji ta mogućnost ni opcija.
-
e, to je to, zanima me da li može netko reći da x verzja pouzdano ima hrv rječnik.
bilo bi super ako bi to lokalni stručnjak neki mi to moga ostavit :)