Cini mi se da taj IrDA na tom mobu ne radi,cak ni na isti model(6610i na 6610i)tak je kod dva frenda.A sa DKU-?(2 ili 5,nisam siguran) kablom,probaj koristit Nokia PCsuite
Kao prvo pozdrav svima i unaprijed se ispričavam ako je ovo obrađena tema (prvi put sam tu). Imam Nokiu 6610i i ne mogu ništa da si prebacim putem IRC-a, sve sam probao ali ništa (orginalni NOKIA software ga ne prepoznaje , a još nisam probao sa oxygen phone manager-om) čak i sa DKU-2 kablom neide. ps. gdje mogu skinuti Oxygen phone manager a da nije trial? Unaprijed hvala!!!
Cini mi se da taj IrDA na tom mobu ne radi,cak ni na isti model(6610i na 6610i)tak je kod dva frenda.A sa DKU-?(2 ili 5,nisam siguran) kablom,probaj koristit Nokia PCsuite
May the Force be with you!
probano, skinuo sam ga sa neta (pc suit) ali program ne prpoznaje telefon, nije do IrDA jer mi komp prepozna telefon ali program ne.
Trebas onda i drivere od moba,da ga kom moze prepoznat(i program)
May the Force be with you!
Jedino ako se pouzdano zna da neka od zadnjih verzija softvera telefona ima T9 sa našim riječnikom,onda odeš kod lokalnog stručnjaka da ti stavi zadnji dostupan soft telefona na nju i to je to.
A ako nema onda nema ni šanse ikako staviti jer jednostavno ne postoji ta mogućnost ni opcija.
e, to je to, zanima me da li može netko reći da x verzja pouzdano ima hrv rječnik.
bilo bi super ako bi to lokalni stručnjak neki mi to moga ostavit![]()
Bookmarks