Dali mi netko moze reci koji je najbolji mp3 cd ripper
Printable View
Dali mi netko moze reci koji je najbolji mp3 cd ripper
Ukoliko želiš najkvalitetniju soluciju riješenje je samo jedno EAC + lame..
slažem se, to je rješenje koje može dati daleko najkvalitetniji rezultat ako se podesi na takav način rada. dakle, ako je to ono što smatraš pod najbolje, gogovo rješenje ima i moj glas
ja sam na toj kombinaciji, jasno uz settings na VBRu, higest quality, dobijem optimum veličine i kvalitete...= Citat =:
Izvorno postao zappan
BTW, ukoliko kodiranje radite preko lame.exe-a i smeta vas onaj "dosoliki" prozor, skopirajte lame.dll u direktorij od eac-a pa će vam se pojaviti novi tab u opcijama i status kompresiranja se prikazuje u eac-ovom prozoru.
Za one koji tek planiraju isprobati EAC (Exact Audio Copy) obavezno uzmite full zgrebani audio cd i stestirajte podržava li vam drive c2 error correctio, acurate stream,.. i ispravno ga podesite...
CDex_1.5 najbolji , najjednostavniji, besplatan
A kamo da ga skinem???
I EAC je besplata, što cdex nudi?= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
ma cdex nije niš posebno....najjednostavniji je altoMP3, najbolji EAC, dobar i od nedavno free je audio grabber
A šta vam znači to "najkvalitetniji"? Mp3ce imaju najkvalitetniji zvuk ili šta? Ja koristim Adobe Audition za rippanje cd-a,a za one zaštićene Music Match Jukebox i nemam nikakavih zamjerki na kvalitetu.
za cdex je dobro što ti ne treba lame... manje gnjavaže... koristim i EAC i cdex
Znači da je proces ripanja sa cd-a na hard napravljen bez greške...= Citat =:
Izvorno postao niten
Meaning....??? Mp3ca bolje zvuči?= Citat =:
Izvorno postao gog
...a Audiograbber???
Meni sasvim dobro radi ono za što je namjenjen (naravno sa lame-om)...
easy cd-da extractor, legenda od programa
audiograbber sigurno jedan od boljih ako ne i najbolji.
Samo prethodno instaliraj lame enkoder,pronađi najnoviji.
Pozdrav
...najviše sliči originalu, uz dobru kompresiju zvuka...= Citat =:
Izvorno postao niten
Ja ću samo još jednom ponoviti Exact Audio Copy ;D
Rippa i "zaštićene" audio cd-ove, samo mu treba reći da pročita native TOC sa diska...