Ukoliko želiš najkvalitetniju soluciju riješenje je samo jedno EAC + lame..
Dali mi netko moze reci koji je najbolji mp3 cd ripper
Ukoliko želiš najkvalitetniju soluciju riješenje je samo jedno EAC + lame..
slažem se, to je rješenje koje može dati daleko najkvalitetniji rezultat ako se podesi na takav način rada. dakle, ako je to ono što smatraš pod najbolje, gogovo rješenje ima i moj glas
ja sam na toj kombinaciji, jasno uz settings na VBRu, higest quality, dobijem optimum veličine i kvalitete...Izvorno postao zappan
BTW, ukoliko kodiranje radite preko lame.exe-a i smeta vas onaj "dosoliki" prozor, skopirajte lame.dll u direktorij od eac-a pa će vam se pojaviti novi tab u opcijama i status kompresiranja se prikazuje u eac-ovom prozoru.
Za one koji tek planiraju isprobati EAC (Exact Audio Copy) obavezno uzmite full zgrebani audio cd i stestirajte podržava li vam drive c2 error correctio, acurate stream,.. i ispravno ga podesite...
CDex_1.5 najbolji , najjednostavniji, besplatan
A kamo da ga skinem???
I EAC je besplata, što cdex nudi?Izvorno postao dj_velja
ma cdex nije niš posebno....najjednostavniji je altoMP3, najbolji EAC, dobar i od nedavno free je audio grabber
A šta vam znači to "najkvalitetniji"? Mp3ce imaju najkvalitetniji zvuk ili šta? Ja koristim Adobe Audition za rippanje cd-a,a za one zaštićene Music Match Jukebox i nemam nikakavih zamjerki na kvalitetu.
za cdex je dobro što ti ne treba lame... manje gnjavaže... koristim i EAC i cdex
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Znači da je proces ripanja sa cd-a na hard napravljen bez greške...Izvorno postao niten
Meaning....??? Mp3ca bolje zvuči?Izvorno postao gog
...a Audiograbber???
Meni sasvim dobro radi ono za što je namjenjen (naravno sa lame-om)...
easy cd-da extractor, legenda od programa
audiograbber sigurno jedan od boljih ako ne i najbolji.
Samo prethodno instaliraj lame enkoder,pronađi najnoviji.
Pozdrav
...najviše sliči originalu, uz dobru kompresiju zvuka...Izvorno postao niten
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja ću samo još jednom ponoviti Exact Audio Copy
Rippa i "zaštićene" audio cd-ove, samo mu treba reći da pročita native TOC sa diska...
Bookmarks