Da li je moguce staviti sifru na poruke? nastavak
ja se stvarno izvinjavam sto zapocinjem drugu temu pod istim naslovom, ali moderator mi je zakljucao moju, a nije mi se dalo da sve namjestim, pa bih imao pitanje. Prvo da se zahvalim na odgovoru, ali meni je meni samo na engleskom i u settings sam usao na Security i tu imam opcije Phone lock, lock application, fixed dial,call barring, SIM PIN, new passwords, certificate mgmt?
U koje od tih treba da udjem?
I jos jedno pitanje: da li ce mi onda citav tel biti pod kodom ili samo poruke?
ja sam mislio da sve ostane kao prije, samo da se stavi sifra na poruke i to je to.
dolazi li sms delivery report(koji je ukljucen kroz seem editing) i za spojene poruke
Usput jos jedno pitanje svima koji su kroz seem editorial ukljucili sms delivery report...da li on dolazi i kad su dvije-tri poruke spojene, tj. da li radi kao obicni izvjestaj kao na Nokiji recimo?
Ja sad na svojoj mrezi koristim ?, ali dobijam report samo ako je jedna poruka, ako spojim dvije, onda nece da dolazi i ljudi na ovom forumu su me vec uputili na seem editorial, tako da sam rijesio da to uradim pa me samo interesuje da li taj report radi normalno i kada poruka sadrzi vise od 160 znakova?
Hvala i izvinjavam se za stalno slicna pitanja.