Novi uređaji na WP8: Lumia 920/820
Novi top-model finskog proizvođača bit će Lumia 920 s ekranom od 4.5 inča i rezolucijom od 1280x768 piksela. Blago zakrivljen ekran koji krasi PureMotionHD+ tehnologija koja obećaje nevjerojatnu oštrinu i brzinu osvježavanja, još neviđenu na pametnim telefonima. Isti je ekran ujedno i vrlo blagonaklon prema korištenju u rukavicama - tko je jednom na skijalištu skidao rukavice da se javi na telefonski poziv, zna zašto je ovo totalno dobra fora. Unutar kućišta nalazi se Snapdragon S4 s dvojezgrenim 1.5GHz procesorom Krait i Adreno 225 GPU-om, a sve napaja baterija od 2000maH, najveća ikada u nekom Nokijinom telefonu. Specifikaciju su ovdje.
Slabiji model bit će označen brojem 820 i imat će 4.3" AMOLED ekran, slabiju rezoluciju (800x480 piksela) i nešto slabiju bateriju. Ugrađenu memoriju od "samo" 8 GB moći ćemo nadograditi memorijskim karticama (dok 920-ica, izgleda, nema mogućnost proširenja). Kompletnu službenu specifikaciju možete pronaći ovdje.
Re: Novi uređaji na WP8: Lumia 920/820
Stigla mi 920. Ako imate kakvih pitanja pitajte ;)
Pa daj mini recenziju nabaci
Lakse da pitas sto te zanima :biggreen:
Ovako na prvu, velik je uredjaj stvarno. Velik kao One X, One, i tezak dosta. Dosta neiskoristenog prostora na dnu uredjaja. Ergonomski odlicno lezi u reci, al klizi dosta.
Ekran je odlican, stvarno izvrstan. Uredjaj je brz, u ovim pocetnim osnovnim radnjama nema problema(samo meni koji dolazi s Androida treba navike).
Kameru jos nisam probao.
Takodjer, imam i bezicni punjac i probao punit s tim i fora je. Samo treba vidjet kolko sporije se puni, ili isto mozda cak.
Da, preko microUSBa normalno se puni.
To bezicno je dodatna oprema samo. A i to je beskorisno isto.