Ovak. koji? zasto? koja cijena?
da li postoji ipod s 20GB i gdje i po kojoj cijeni ga je moguce nabaviti?
Printable View
Ovak. koji? zasto? koja cijena?
da li postoji ipod s 20GB i gdje i po kojoj cijeni ga je moguce nabaviti?
Ja sam ga malo potražio po netu i nisam ga nigdje našao u prodaji:(
zgodna stvar
Ali ima i drugh mp playera sa 40 gb a nedavno si imao test mp3 playera u Bug-u
bas mi je taj zapeo za oko 40gb, a ima i brata 60. budem potrazio tvrtku koja zastupa creative labs pa cu malo da vidim cijene, ali mislim da ce onaj 40gb biti izmedu 2000-2500kn sto je solidna cijena
Lepo izgelda,i nije skup!
pa fakat za neki 40gb je cijena jeftina.
josh dok ga ja nadem i kupim i 60gb ce biti te cijene ;D
Moj mp3 player je star 3 god i ima 64 mb a ti razmisljas o 60 gb;)
ma daj,pa to je previse,kad ces to sve stici slusati
Creative je za one sa turbo sluhom - pretihi su...
link ka iPod storeu u Hrvata...
http://store.apple.hr/IMC-Apple-Stor...record?id=iPod
Preskupo...
ne zanam vidjet cu.
bas hocu neki veci od10gb jer nemam namjeru razmisljat koliko ce mi pjesmi stati i koje ce biti kompresije na neki 512mb. imam mp3/cd player ali mi cd od 900mb nije dosta koliko muzike ja nosim sa sobom u dzepu, a neda mi se svakih pet minuta kad bih isao mijenjat muziku palit komp i ne znam kaj. ovak cu imat cijeli hard u dzepu tak da ce staroj muziki bit mjesta. kuzis kaj hocu rec, a bas ti veliki mp3 nisu skupi, naravno osim apple-ovih
moj frend je kupio neki ima gigu i pol i platio soma i 300 u hg-u...ak je,al i tu je vec previse pjesama
ocito me nisi skuzio.
ako ko sazna jos o kavim mp3 playerima ovecih diskovnog kapaciteta nek posta, a da kostaju koliko i vrijede nek posta.
a i nek sliku stavi
kaj ti to nije malo ;) ja imam od 256mb i malo mi je;)= Citat =:
Poslao: IggXy
Moj mp3 player je star 3 god i ima 64 mb a ti razmisljas o 60 gb;)
Ma i ne koristim ga puno,dovoljno mi je 20-tak pjesama,a da imam 256mb nebi ih ni iskoristio= Citat =:
Poslao: kinfa
kaj ti to nije malo ;) ja imam od 256mb i malo mi je;)
čovječe, tolka lova za mp3 player, eeeeeeeeeeee........
Nikad ne bi tolko dao!!!!!
zeroo al možeš i prenosit podatke prek njega
Zeroo možda bi Hrco slušao mp3-player svaki dan pa se možda isplati
da, da.... svaka mu čast, ali ipak, da slušaš 25 sati na dan, meni je to puuuuno previše love! Možda za koju godinu kad budu jeftiniji.....
Na jedan cd ti stane oko 300 pjesama i to tebi nije dovoljno?Kupiš rw-cd i pržiš si kad ti mjuza s cd-a dosadi,a tih 300 pjesama nečeš moći preslušati u jednom danu= Citat =:
Poslao: ..::HRCO::..
bas hocu neki veci od10gb jer nemam namjeru razmisljat koliko ce mi pjesmi stati i koje ce biti kompresije na neki 512mb. imam mp3/cd player ali mi cd od 900mb nije dosta koliko muzike ja nosim sa sobom u dzepu, a neda mi se svakih pet minuta kad bih isao mijenjat muziku palit komp i ne znam kaj. ovak cu imat cijeli hard u dzepu tak da ce staroj muziki bit mjesta. kuzis kaj hocu rec, a bas ti veliki mp3 nisu skupi, naravno osim apple-ovih
ja sam imao priliku da imam na nekoliko dana iPod sa 10gb, i ostao sam bez rijeci to je definitivno najbolja stvarcica sto se tice sviranja muzike..... a 10 gb... mjesta cisto dovoljno..mislim....!
...otkad dan ima 25 sati :) ...= Citat =:
Poslao: zeroo-cool
da, da.... svaka mu čast, ali ipak, da slušaš 25 sati na dan, meni je to puuuuno previše love! Možda za koju godinu kad budu jeftiniji.....
...a po pitanju mjuze...meni je i 1 GB previše...planiram si uzet neki mp3 player od 256 mb i to mi je sasvim dovoljno...a 40 il 60 Gb...stvarno previše,ma nek ti imaš cijeli hard na njemu,al šta vrijedi kad ni 1/10 od toga nećeš preslušat u 7 dana...
imaš donekle pravo ali ovako staviš hard i miran si mjesec dana
kazem vam, iPod 10Gb. i nije skup
Mini Philips jukebox--->400 eurona
http://www.iskon.hr/tehnoklik/radna/...5/0385006.html
To i ja tvrdim (25 sati = kad več imaš tolko mjuze na 20/40/60 GB, onda s tim možeš putovati kroz vremenske zone i lako dobiješ 25 sati ):D :D= Citat =:
Poslao: Eminem
...otkad dan ima 25 sati :) ...
...a po pitanju mjuze...meni je i 1 GB previše...planiram si uzet neki mp3 player od 256 mb i to mi je sasvim dovoljno...a 40 il 60 Gb...stvarno previše,ma nek ti imaš cijeli hard na njemu,al šta vrijedi kad ni 1/10 od toga nećeš preslušat u 7 dana...
Najbolje ti je uzeti iPod. Čak je i jeftiniji od Creative-ovog Zen-a koji također ima hard disk. Ja imam 10GB iPod i pre zadovoljan sam. Odlično radi i ima toliko mjesta da imam još 5 GB slobodno
A koliko iPod košta????
Najjeftiniji tj. onaj sa 10GB košta oko 2800 kn.
MP3 player ARCHOS Jukebox Multimedia 20, 20GB HDD, MPEG4 player---->2658kn
Evo jedan bolji o ipoda za manju cijenu
Još nisu napravili mp3 player dostojan iPod-a. Pogotovo ne ovaj. Ima puno boljih playera od ovoga što si ti rekao. Jedini dostojan konkurent će biti Toshibin mp3 player
Po cemu je ipod najbolji?(nije da se svadam,nego me zanima)
iPod je iPod, sve ostalo su obicni mp3 player :D
on je car, kralj, on rula.... btw, puno je jeftiniji od one cijene sto ju je cyb naveo
mislim da je u americi oko 200bucks
Znam,znam...mislim da njega drzi ime,ali da ima boljih od njega
a po cemu boljih? pa to je toliko savrsena stvar da jednostavno se nemoze napravit bolje.....
jedino mozda bi bilo dobro da baterija traje duze....
vi ste profici,kako kažete-najbolji,a koliko ih ima varijanta (10gb,20gb...)?
iPod je najbolji mp3 player ikad napravljen. I to ne govorim samo ja. Pogledaj malo na internetu. Svi ga hvale. I postiji 5 vrsti od 10, 15, 20, 40 i 60 GB. A postoji i još bolja varijanta a to je iPod mini koji ima 5 GB
Koliko mini kosta i di nabavit?
Koliko ja znam još ga nema u Hrvatskoj a mislim ni u većem dijelu europe
ma ipak mislim da je 2800kn (10gb) preskupo za ono kaj meni treba. vidio sam creativov 40gb za te novce, a dok jos bude kod mene po istoj ce cjeni kostati i 60gb tak da nema frke.
A kak hoćeš. Samo ih malo usporedi. Debljinu, veličinu, izgled, a da ne pričam o mogučnostima tipa 4 igre, karendar, podsjetnik, adresar, alarm, notes, veliki ekran.....
ak sam dosad mogo cariti mp3/cd player u dzepu ni mp3 mi nece biti problem. a za opcije me nije briga.vazno da ima ekran s kojeg se vidi sve (detalji o pjesmi, duzina...), da dugo svira s jednim parom baterija i da ima velik kapacitet.
I da dobro izgleda da se mozes prese*avat s njim???;D
Ne znam za tebe ali meni je bitan dizajn uređaja kojeg kupujem= Citat =:
I da dobro izgleda da se mozes prese*avat s njim???;D
Meni je isto ali sam primjetio da neki kupuju skupe mobove i svakakve gluposti samo da bi se hvalili
i meni isto. ali ko ga vidi kad je u dzepu, a i ipod mi se cini nekak ko jeftino izraden
meni je od dizajna ipak vaznija velicina
Onda ga nisi vidio u živo. Iza ima metalni poklopac sa ugraviranom jabukom i ostalim podacima, od naprijed je čvrsta bijela plastika. I još nešto, iPod nema gumbe nego senzore pa ti se u džepu ne može slučajno nešto pritisnuti ako zaboraviš uključiti hold= Citat =:
Poslao: ..::HRCO::..
i meni isto. ali ko ga vidi kad je u dzepu, a i ipod mi se cini nekak ko jeftino izraden
@IggXy
iPod je puno manji i duplo tanji od creative-ovog Zena
Prodam ti ja svoj ak si zainteresiran. Rađe bi prodao iPod nego monitor
...usput ne postoje samo iPod i Creative...
Ja kad bi kupovao odlučio bih se za Rio Karma...
http://www.digitalnetworksna.com/ima..._main_prod.jpg
detalji na linku:
http://www.digitalnetworksna.com/sho....asp?model=261
@cyb: prodajes iPod? koliko?
Taj Rio Karma nije loš,jako je malen
sve super s tim rio (20gb, 15h). jos samo da nadem hrvatsku cijenu.
Evo recimo 2300 kn. Imam i daljinski, futrolu, dock stalak i Firewire/USB 2.0 kabel i sve ima svoju kutiju. Svaka od ovih dodatnih stvari košta 330 kn u trgovini osim kabla. Ja ti ih dam za 200 kn po komadu, a kabel za 80 kn= Citat =:
Poslao: flOorKilla
@cyb: prodajes iPod? koliko?
Firewire/USB 2.0 kabel
http://web.vip.hr/cyberphere.vip/kabel.jpg
Dock stalak
http://web.vip.hr/cyberphere.vip/stalak.jpg
Daljinski
http://web.vip.hr/cyberphere.vip/daljinski.jpg
Futrola
http://web.vip.hr/cyberphere.vip/futrola.jpg
prepreskupo. ja ga mogu nabavit iz amerike punop jeftinije...
nego, zasto ga uopce prodajes? ja to nebi nikad prodavao pa makar ti trebale pare za racune
Probaj ga nabaviti. Apple je potpisao ugovor sa svim prodavačima da ne smije svoje proizvoda prodavati van zemlje. Misliš da bi ga ja kupovao u Hrvatskoj kad sam ga mogao preko Amazona kupiti jeftinije? Odi na amazon naruči iPod i vidjet ćeš šta će ti reći. Da ne može slati u odabranu zemlju.= Citat =:
prepreskupo. ja ga mogu nabavit iz amerike punop jeftinije...
nego, zasto ga uopce prodajes? ja to nebi nikad prodavao pa makar ti trebale pare za racune
Prodajem ga zato što bi rađe imao dva monitora nego mp3 player i monitor. Kupujem LCD televizor/monitor i to je jedini razlog. A i ne koristim ga pre često. Mogu cijenu spustiti na 2000 kn max
khm......ja ga mogu nabavi preko frenda iz amerike koji svako malo dolazi u hr..... i mislim da cu to i napravit jer se tamo stvarno isplati.....
onda odma meni presvercaj ;D . creativov NOMAD Jukebox Zen Xtra (40gb) vidio sam da se prodaje po 230-280$ oko 1500-2000kn, a u hg spotu (30gb) 3000kn i (60gb) 4000kn sto mi je ipak malo previse.
http://www.creative.com/products/pro...sp?prodid=9288
ujeravam te da je iPod bolji.... a pogotovo mi se svidja sto nema tipke
so posto je. ali ne kupujem mp3 radi sminke vec da za onu lovu koju dam dobijem sto tocno zelim i bitno je da sam ja zadovoljan.= Citat =:
ujeravam te da je iPod bolji.... a pogotovo mi se svidja sto nema tipke
iPod mozda je sminka, ali prije toga je kvaliteta
za zen-om vjeruj mi baš i nećeš biti zadovoljan...
ne znam je si li čitao test mp3 playera u mobilu, ali meni se čini da je taj zen namijenjen više kao prijenosan hard koji ćeš dofurati kod nekoga spojiti na pojačalo i puštati muziku na tulumu
http://www.yopi.de/images/prod_pics/578/e/578440.jpg
kak vam se svidja philips hdd60 meni je super danas sam ga vidio u hgspotu, mali je jako a ima 1.5GB
koliko para?
1300
dost povoljno,a ima dost memorije
...taj philips nije loš...sviđa mi se i nije skup...
da, s obzirom da se prodaju i po 900kn oni s 128mb.= Citat =:
dost povoljno,a ima dost memorije
nisam vidio test...= Citat =:
Poslao: gog
za zen-om vjeruj mi baš i nećeš biti zadovoljan...
ne znam je si li čitao test mp3 playera u mobilu, ali meni se čini da je taj zen namijenjen više kao prijenosan hard koji ćeš dofurati kod nekoga spojiti na pojačalo i puštati muziku na tulumu
ma nije mi zbog imena. da ipod nema tak nabildanu cijenu garant bi ga uzeo. kod mene ime ne igra ulogu, a ako vrijedi onda da se mogu naci stvari koje su povoljne a jako dobre onda zen ima to.
ja niti ne govorim o imenu, nego o proizvodu kao takvom...
zen jest povoljan, ali koliko je dobar do je relativno, masa i dimenzije su ogromne, ergonomija baš i nije nešto, a zvuk je užasno tih...
koliko je u stvari jako ovih 5mW po kanalu kod philipsa?
nemam pojma, ali od svih na testu zen je bio prava katastrofa...
...5mW je standard za izlaz na slušalice...
Najbolje je to isprobati pa vidjeti...
e jel mogu kak nac stari broj mobila
možeš ga naručiti
a jel trebam ispunjavat kakve uplatnice i ostale shitove. il samo mogu nazvat posaljem lovu postom.
nemam pojma ;D ili još jednostavnije reci što te zanima pa ću ti pogledati...
test mp3 playera.
mislim sam malo konkretnije ipak ;D
dobro onda cu skoknut do kioska i raspitat se. vidio sam da su i u T3 imali test mp3 playera.
Ides iPod je preskup kod vas, ovdje kod mene onaj od 20GB je $429 = 2000kn
znam... ja bi u ameriku
Necemo sad offtopic, ali vjeruj mi vratio bi se ti za dva dana...= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
A koliko je verzija od 60gb?= Citat =:
Izvorno postao Player 4 ever
pa zar ima i od 60gb ? ja sam ovdje vidio same od 20gb i 40gb... 20gb = $429, 40gb = $559= Citat =:
Izvorno postao IggXy
Napisao Cyberphere:
iPod je najbolji mp3 player ikad napravljen. I to ne govorim samo ja. Pogledaj malo na internetu. Svi ga hvale. I postiji 5 vrsti od 10, 15, 20, 40 i 60 GB. A postoji i još bolja varijanta a to je iPod mini koji ima 5 GB
Moja bakica uskoro ide u kanadu,pa bi mogao naruciti ipod:),šteta kad sam ja bio u kanadi 1994 tad ih nije bilo;D
doneses ekipi i prodajes. ko oni pume na placu
...ja bi rađe kombinirao Comin Philips sa eksternim hardom (Philips za trenutke dokolice a hard za podatke i eventualne zamjene glazbe - makar sad ima na svakom koraku kompova ;))...
jel to onaj philips hdd60? i kakva su njegova iskustva?= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Ma di si ti nasao philips hdd60? Nema ga nigdje a kamoli u hgspotu
ima, i to bas u hgspotu. nema im ga na www.hgspot.hr, ali ja sam ga vidio kod njih
MP3 player, prijenosni, CANYON, memory key 256MB, USB 735,00kn->Hgspot
Što mislite jel dobar izbor,moj frend ga misli kupiti
Joj užas. Frendov bratić je to kupio i taj mp3 player je teško sranje. Bježi od toga što dalje. Vjeruj mi imao sam ga u ruci duže vrijeme= Citat =:
Izvorno postao IggXy
Ok bježim,kaže(moj frend) da ce nabaviti onaj Philips od 1,5gb
to ce biti skoro ili... ocu mali test!
maybe very soon...;)
evo i ipoda kod nas http://www.mikronis.hr/shop/category.asp?catid=142
da vidio sam to, sramotno je sto player cija je appleova cijena 300dolara, kod nas se prodaje u njihovim ovlastenim ducanima po 3000kn. isto ko i mini kojem je cijena 250dolara a kod nas je 2500