Tko od Vas visi sve na Facebooku?? Meni je stranica super zamišljena.. Ja jesam član
Printable View
Tko od Vas visi sve na Facebooku?? Meni je stranica super zamišljena.. Ja jesam član
Ej jesi ovo ti??
http://www.facebook.com/marketplace/..._id=8414970449
;D ;D ;D
Šta sve neče staviti na net da lopovi, nastrana gamad i zlostavljači djece imaju materijala za prelistavati!
Još jedna u nizu prolaznih modnih gluposti za djecu!
ma daj pa to je nekakav bolesnik
loooooooooool:respect:
Mene je uzelo, priznam;D
svi se i moji navukli na to,ne kužim u čem je caka,samo dobivam mailove,aj budi mi frend,aj ovo,aj ono...
meni to bzv...za kikiče...
Eeee, Smogi, to sam i ja mislio do prije 3 mjeseca... Viš kak me više nema na forumu, to je sve Facebook kriv ;D
Aj se džojnaj, bit ćemo si frendovi;D
Jedini social networking servis (ako se tako moze nazvati) koji koristim je last.fm.
ma jesam ja gore,ali uopće ne koristim to...
nagovorili su me na myspace i bezveze mi je .
Marko Turudić.
Pa ko oće, nek se javi;D
čemu uopće služi taj facebook ?
prvi put uopće čujem za to... :)
ja se odavno registrirao... bio slabo koristio, ali u zadnjih mjesec sve cesce sam tamo... :D
i da emil becic :crazy:
možda bi i bila kad bi kužila.. niš ne kužim tamo :notooth:
meni je to prva 3 dana bilo zanimljivo , sad vise bas i nije :respect:
i ja sam isto tamo... :) ah, ma uglavnom mi dobro dode jer se cujem s ljudim iz srednje, s kojima bas i nisam ostala u kontaktu...a sad smo si opet ok...ali nis posebno...
jedino mi se svidaju oni kvizovi kaj se mogu rijesavati :)
(jasmina panić)
Nikad čuo....:tomato:
ne korisitm to, evo i prvi put čujem za to...šta je to nešto kao myspace?
Ma to nevalja baje
aaa što je to??::)
a isto ko i myspace..Ma i blogovi i to ...Nista mi se to nesvidja
a LOL
omg...el se moram ljubit i slati pivice i ono...isuz
e zbilja je to malo ,kako da kažem, a daaaaaaaaaaaaaj
to je dakle razlog što nema ljudi na forumu?
e pa moram Vam priznati dragi fejsbukovci da ste našli izvanrednu alternativu:retard: :retard: :retard: :retard: :retard: :retard:
kata-faking-strofa:notooth:
phahhaha uje..kruhteebo..meni to izgleda ko slikovnica za klince:notooth:
ko je najhot frend
pa koje naj ovo ko je naj ono...pa koliko ste ovisni,pa ..e nemoš vjerovat..al ok:)
kome je zabava...der ju ar:)
ostajem vjerna..trkeljanju na chataonici:)) makar trkeljam sama sa sobom:)
ma daj imam tih chatova ni neznam msn,icq,skype,gugltalk,yahoo,paltalk mi je sad zadnje vrijeme super,luda je ekipa,pa shouboxi na forumima,pa trosjed,pa i taj myspace imam ...đizs...kaj je prevec prevec je....jano idemo na nasu vikalicu;)
ehhehe lili...to ti je ono kad ljudi vole mijenjati i isprobavati novo:)
ja ne:)
Bolje od myspacea? Mora biti milijardu puta bolje da bi išta valjalo.
Hahahahahahaaaaaaaa
A cuj, Frish, psihijatri cine cuda!
OK, skroz je poludio. It's official. :)
ha onda sam ja Ice cool:lmao:
ma fora je prva 3 dana kad vidis ljude koje nisi vidio 5 godina, i kad vidis da su se pozenili, neki vec imaju djecu, neki odselili u aziju :D
a ove igrice su samo gubljenje vremena, fora su jedino oni kvizovi :) i pmovi pa "prica" s ljudima s kojima nebi sjeo na kavu ali ipak te zanima sta ima...
:dunno:
svaka budala svoje veselje ima :D
Mene kolege nahebale na to, al slabo pisem, mozete me nac pod burnout racing :jump:
mene isto frend odvuko tamo..A ni tamo nemrem bez cafe mobil ekipe :)Ustvari tam se vidi kakva smo djeca i kak se volimo igrat (bar neki).Dobro za skratit vrijeme ,dok nema nikog na ostalim ,a i jos si cool ;)Idem malo spamati sa kvizom recimo kakva ste pijanica ...:drink:ili pomaziti vase kucne ljubimce !!!
I mene brat uvuko,al nisam cest posjetitelj...
Držalo me koliko-toliko tjedan-dva, ali kako došlo, tako o'šlo. Ne vidim neku konkretnu svrhu.
ja to ne shvacam..kad cujem nekog punoljetnog a prica o myspace il facebook..pa sta nije to ko blogovovi i te brije? koja je razlika između myspace i facebook-a ? sta nije to isto, i cemu to sluzi uopce...sta vas privlaci na tom, i jos sto ekipa stavlja svoja prava imena i prezimena i slike i onda se ponovo regaju da si pisu kako su lijepi il sta vec? :satan:
;D Sused ujedno i dobar prijatelj me nedavno nagovaro da se gore regam...to mi ne treba u životu...samo gubitak vremena. Rađe cu s ekipom sjest na cugu nego dopisivati se na netu s njima...to je za mene totalno bzvz
Postoji razlika. 99% MySpace stranica su gadne do bola, sa milijardu audio i video klipova, ogromnim slikama i treba im jedno 40 minuta da se učita. Zato mi nije jasan fenomen tog servisa. Facebook izgleda malo bolje, ali zato i tamo možeš napandrčiti na tisuće tih plug-inova koji konkretno ničemu ne služe, ali zato što ih više imaš, valjda si veća faca. :confused:
uf blaženi fesjbuk, da njega nema nebi mi se javila jedna osoba koja više ne živi u hr ;D
al inače ga uopće ne koristim. ništa ne kužim. čak ne znam ni slike stavit niti ništa :)
Ja igram texas holdem tamo,navukao se gadno:D:banme:
ja tamo odem možda 1 dnevno vidjet šta ima. ali inace sam stalno bio na friends for sale sad imam oko 200+ milja keša a vrijedim 100milja :)) xD
a prije mi je isto bilo glupo al kad najdeš neke frendove koje nisi vidio jedno 5 godina ima se za popričat ...
Bio....i otišao :coffee:
Ja sam tamo ali samo da gledam slikice cura...nema te cure koja me odbije :D :banme:
heh...ma i ja sam regan ima mozda 3-4 mjeseca,igram texas holdem,gledam slike cura "iz susjedstva" itd...:D
imam ga. neki dan sam pobrisao oko 90 ljudi sa njega koje nisam imao pojma ko su ;D
dođem, pogledam slike, neke normalne komentare, eventualno iskomentiram neku sliku od vikenda i to je to. jednom dnevno ga upalim na cca 5 minuta.
svi su gore, osim luke i borne, oni su u šladmingu xD xD xD
Zašto koristiit Facebook?
1. lako dostupni ljudi. pored fejsa mobitel pada u zaborav.
a) kad-tad ćete postati fejs korisnik.
vidjet ćete da će ovaj forum propasti zbog fejsa! pazite što vam kažem.
Fejs je zakon, imam na njemu sva tri accounta: poslovni, privatni i alterego :rolleyes:
jedini minus fejsa = ljudi koji te ne pozdravljaju na ulici - žele ti biti F frendovi. paradox
Ja sam na fejsu samo radi kvizova :notooth:
meni je fejs i dalje debilan zbog svih onih djetinjarija kojima je nakrcan.
u frendove ne dodajem nikoga koga ne poznajem niti s kime si u RL nisam dobra. iznimka su forumasi, no s njima ionako komuniciram ovdje.
jedino zbog cega mi je fejs mrvicu, mrvicu drazi je cinjenica da me nasla frendica s kojom sam prije 14 godina isla u skolu. bile smo si super, ali, preselila se ja, preselila se ona, izgubile smo kontakt.
Da, da....
A danas mi dolje u onim obavijestima piše da si me prestigla u dvije igrice (geo challenge i još nekakav geo challenge). ;D
Mogu i priložiti dokaz- ali možda želiš ostati anoimna :)
dvije igrice??
nemoguce.
poker sam prihvatila jedan invite jer sam trebala poslati dragome, pa sam ga odmah maknula.
geochallenge mi je jos i okej, iako je igrica zapravo vrlo glupo napravljena.
a debilne nisu samo igrice, vec i hrpetina drugih, besmislenih aplikacija. a nicu ko glive poslije kise. srecom, postoji "ignore all from this user" pa cim skuzim da netko salje rikvestove ko lud, ode na ignore. pa ti salji ;D
Ja sam iskljucio sve aplikacije i da mi se ne vidi kad mi netko salje reqvestove na igre,znaci samo vidim nove banere,objavu slika i poker.
Meni je fejs odlicna stvar i ubijam dosadu s tim hehe.
ako me netko zeli dodati (Dario Tomašić)
jesam jer je to jako korisno... facebook je počela koristiti policija, novinari (ja) i sl...
Kad fali anketa sa face-a se sve napravi nemoraš nikud na teren imaš slike samo nazoveš poznanike da izbiflaju :)
Fejs sam počel koristit prije nekih 6-8 mj. . ..
Tada niko živ od ljudi koje poznam nije ga imao (jedino moj kum koji me tamo i uputio).
Slal sam ljudima poruke da se priključe tam, a oni su najčešće odgovorili:"ma šta će mi to?!"
8 mj. kasnije, 90% ljudi koje znam ga imaju ... Go figure
moj brat robert također lol
Evo imam jedno pitanje!!!neznam dali postoji ova tema!!!zanima me kako obrisati svoj profil na fejsu,i dali se mogu ponovo vratiti na fejs i kad se vratim da bude ko i prije svi sadržaji,prijatelji,videa,slike!!
imam dosta frendova koji su na faksu i kad krenu testovi oni brišu,i vrate se!!
dali znate šta o tome kako obrisati i kako se vratiti!!!
Ako obrises profil,vise ga ne mozes vratiti (koliko znam)
Inace,cemu sve to?
moze se, tako sam ja napravila.
ugl, procackaj malo pod account settings (gore desno)
I kad obrišeš acc, možeš ga vratiti. Znam, jer sam to napravio jednom.
ma ono svi kažu da nemogu bez fejsa!!ba da mi ga je obrisati na neko vrijeme
Forum je več odavno propao ali ne zbog facebooka....:bat:
Ekonomska kriza ga trese :notooth:
nema plina!!!!
Zato je Chuck Norris na fejsu prdnuo i dolazi plin :D
ja sam gore :D