igra netko?'
meni je luda igra danas je instalirao....čak mogu preko carneta bezproblema igrati..igra ovdje netko??:thumbup: :thumbup:
Printable View
igra netko?'
meni je luda igra danas je instalirao....čak mogu preko carneta bezproblema igrati..igra ovdje netko??:thumbup: :thumbup:
luda igra. zakon su custom staze!
ja mogu igrati preko carneta samo me zeza to šro moram igrati s max. 10-15 igrača...a i tak mi stalno gubi vrijeme pa mi ne prizna vrijeme...ali evo danas sam malo igrao baš mi je divlja igra...sad sam 1800i neki u hrvatskoj..ihaaaa...eh koji je to handikap što nemam adsl...i kak da si ubacim onu listu frendova...?
odi na www.trackmanianations.com i tam se logiraj.
imašš dolje buddy listu :thumbup:
Dobra je igra, ponekad je znam zaigrati. Vec sam 500 i neki, slaba je ta HR liga.
...di se može skinut cijela igra...= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
http://www.gamershell.com/download_12354.shtml Evo tu, igra je besplatna. Bila je na AK-ovom cd-u.= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Skinuo ja, igram malo, al mi piše u donjem lijevom kutu nešto da nisam official, e sad mi se neda pogledat točno što piše, ali ću reći kasnije..
Nego, na kojim serverima igrate?
...da, ali demo...= Citat =:
Izvorno postao SEGA
...evo instalirao sam...hoće tko igrat...
Nije demo, evo ja igram ono as AKa. Samo su oni napisali da je demo, mislim da uopce nema dema te igre.= Citat =:
Izvorno postao Eminem
igru možete skinuti i na https://www.trackmanianations.com službenoj stranicu ja igram na njihovom serveru,a vidim da se može i tim napraviti...
a kak dodati frendove na listu?to nekužim.....
a naša formula mislim skin je najljepši po meni...još sam ga malo editirao...skinuo sam par auta ali to nije to....nekako nije isti filing ovaj bolid mi je taman po mjeri...
ja sam V3rt!g(o) :p= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
za frendove, na stranici upiši ime i klikni na "+"
ne kužim.....
prvo akda mi učitava stranicu pita me za neki cefitikat..i onda kada stavim tvoj nick i stisnem + upiše mi invalid login....
da nije možda trackmania sunrise ili original....
bio sam 1600i neki igrao sam sat i pol i sad sam negdje 1200-ti
...ja sam cro_charlie ...
..."V3rt!g(o)" - ne priznaje ni meni... "VuXsa" sam prijavio...
aj onda ovak, u igri, na listi servera, gore desno je opcija za prikaz igrača.
kad se izlista, odaberite našu zemlju i klik na krug ispred imena
u jebote pa ti si crocharlie...ccc....baš sam te komentirao fala krc da nisi pročitao ccc.....ajde samo vjžbaj prvo solo one treninge onda na utrke...
eh šta bi dao da imam adsl...
daj veretigo izaberi stazu više!!!!!!!!!!!!!!!!
aha..malo morgen...pa da mogu uopće imati adsl već bi ga imao.....= Citat =:
Izvorno postao SEGA
baj da waj šta kažete da napravimo team???:notooth:
ovaj carnet me zeza..neće poslati post ali ga ipak pošalje....izbrišite onaj post gore
Napravi ako znas kako se radi. Na kojim serverima najcesce igrate?= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
...dečki - stvoreno...= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
team: CRO-TEAM
pass: mobilmedia
ja na toj stranici ne vidim link za registraciju.... jeli ta igra nanetu ili je moram imati na racunalu instaliranu
...igru moraš imati na računalu... a kak ne vidiš - https://www.trackmanianations.com negdje na sredini...= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Evo digli smo cro-team sa 4998 mjesta na 3953 :jesus:
...ajmo, učlanjujte se u team...
Ne vidim je na sredini stranice
Koja strana?ljeva il desna?
Evo ja sam je instalirao moga bi se pridruziti ako mogu:)
ja sam se regao i pretražio sam sve korisnike i vidio sam samo vertiga ali ni traga cro_charlie ni našem timu???:envy: :envy: :(
vidiš samo one koji trenutno igraju
...što se tiče teama, njega činimo mi, igrači, a kao TIM on ne postoji unutar igre, nego server zbraja rezultate igrača toga tima, kojem igrači pripadaju, i to sve veže u cijelinu, tj. u rezultat samog tima... nadam se da kužiš...= Citat =:
Izvorno postao Babaa
...i bar bi mogli napisati svoje nickove, da vas stavimo u buddy listu... inače, ja sam CROMAN u igri, a za unos u buddy listu upišite cro_charlie , tak da znate...
Ja sam u igri B@re...
ja sam Suba... Pretpostavljam da se u buddy listu stavlja Suba_ri
Probajte oboje pa koje upali :notooth:
Ide Suba na buddie listu, ajde jos malo pa cemo uci u top 2xxx kao ekipa. Sada smo 3018.= Citat =:
Izvorno postao quickshare.ri
Ja sam se regao tak da znate i ušo sam u tim
I kak se povećava score?Kaj da igram?Koju stazu?
evo i mene u timu= Citat =:
Izvorno postao Eminem
You belong to the CRO-TEAM team.
Your team current ranking is 2680.
možemo igrati sa svojim stazama,npr. napravimo svoju ligu svatko ubaci svoju stazu,dvije i igramo....jer vidim da sam dosta ima
I ja se pridružio timu.. A inače najviše igram na serveru iz GBR, begginers.. Ali sam i tamo očajno loš, jedva ugrabim 4,5 mjesto... Ali vježbam, pomalo :chatter:
ma dobar je taj beginers...često sam tamo bio..samo prepre malo bodova i igrača..makar to meni odgovara kad je malo igrača....
...odlična igra, ja sam ju ruko dok sam imao 1mj. besplatnog interneta:) , a sad više nemogu brzo nakupim 1gb.
Skinuo sam igru sa gamershell-a i nakon što normalno instaliram dođe mi ona luncher, odem na play i pojavi se prozor od igre ( iako je namješteno na fullscreen) i smao se čuje muzika ali nemam slike ( čuju se i zvukovi neki kad stisnem enter pa pretpostavlja da sve radi kako treba smao nemam slike).
probao sma i u safe modu i sa najnovijim driverima za grafu...
nište na pomaže...
jel ima još netko da je sa gamershella skinuo, da nije kod njih koruptirana verzija il nešto?
EDIT: ne mogu vjerovat bio mi je 3d aceleration disabled u Dxdiagu ... nvm svj je riješeno..
ne kužim se baš u takve stvari ali probaj staviti compatibility na windowse 2000 ili tak nešta....valjda će ti netko pomoći...
ja sam Black_Hawk16.
Na kojim ste serverima vi??
a ovisi evo ja kada sam došao nočas doma malo upalio i bila je dobra jedna na našem......a najčešće njemačka-najluđe custom staze,pa zatim britanski,niz i belgijski
Your team current ranking is 2289.
evo ja sam za ono da svoje staze stavimo u jedan chalenge.....
ja sam napravio prvu malo bolju stazu....
evo novi update:
Your team current ranking is 2200.
evo opet se ja javljam...
ja i V3rt!g(o) upravo smo testirali dvije staze..i ok..su...ako imate bilo kakve staze javite se meni ili V3rt!g(o)-u...tako da se svi sastanemo i napravimo svoj server....
Your team current ranking is 2170.
Koji je vas status ja sam:
Your current ranking is 269952.
...dobri smo - CRO-TEAM je na 1922 mjestu :thumbup:...
...a ja - 173141 na sveukupnoj listi :)...
Kak se registrira jel preko web stranice njihove ili preko igre?
Meni dok uđem u Igru i hocu na net pise mi da nisam spojen na internet jel imao tko takvih problema , jel treba šta poštelat u firewallu (by the way imam Zone Alarm)?
...prvo se moraš regat preko igre a zatim na netu...a možda te ZA zeza za konekciju...
nasao problem kod Internet explorera mi je stavljena kvacica na work Offline i zato nije radio :creep:
anyway ja sam Hell_Blazer u igri
jel igra to jos netko evo ja sam negdje 130 u hr i 30 000 u svijetu.....:)
igra nas par tu...stavi u buddy listu..
daj svoje ime
zovem ti se robby_15 ali ne igram vec nekih 2 tjedna jer zdere puno mb....:spin:
tko mi briše poruke???pa pitam dali netko još igra da napravimo server i stavimo naše staze..i onda mi netko obriše poruku......why???kaj je to ilegalno ili kaj????
E a kako mjenas boje slova ingame?= Citat =:
Izvorno postao Eminem
btw, ja sam VandaL iliti ga VandaLzd :)
robby_15 ne fata u listi, daj točno ime ili login
smanji konekciju, ja sam porifto na 64kb..ne troši puno
Ja sam Trapavi_18 ili sam Trapavi
daj se učlanite u CRO_team
ono loši smo...padamo...
Your team current ranking is 2319.
daj ajde meniii track mania trosi po 60 mb na sat????????.... ako je to malo.....:-/ :thumbup:
pa ne daj mu punu vezu, imaš u opcijama odabir brzine, stavi na 128
da lol..ja igram prek carneta...kad bi mogao skinuti 60mb za sat vremena..:-/
troši igrica malo više od motogpa
hmmm šteta..
Your team current ranking is 2338.
a ja napavio opet hrpu staza...skužio one kamere za uvod i tak..napravio ih..na svima piše CRO_team & VuXs...a šteta...
e da ako netko hoće staze mislim da su jako dobre neka se samo jave...
Ajmo ljudi da malo ozivimo nas cro team bokte:), ajde tko hoce igrat veceras javite se meni na PM ,MSN, il icq ili jednostavno ovdje:),da kreiramo nas server..
pa da...viš' mi kaj smo svake večeri igrali vishe nish od tog'...vertigu se neda..ostali rokaju cod...
nisam niti eminema dugo vidio..bash bi mogli,oko 10-10.30 tj 22.?
Za online igranje se dogovarajte preko instant messengera a ne ovdje!to je offtopic i to brisem a ako nastavite bit ce i sankcija :)
mali refresh evo i ja igram samo se neznam učlaniti i ajmo malo oživiti naš savez
daj nam nick iz igre i ubaci se u savez na TMN stranicama
12SiPe12= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
i idem pokušati
edit:jesam ali kako skupljat bodove za tim
Ja sam tamo OuttaControl
nego stavio sam dobre detalje i na takvim detaljima mi je 45fps doklen ja to mogu dignut
imam GeForce 7800 gs 256 mb
Nadam se da van ne smeta, ali i ja sam se učlanio u team. Nadimak mi je Matija
...da se javim u ovoj temi nakon dugo vremena...
...naime, "Vuxs" i ja smo se dogovorili da bi se mogli nać sutra na večer, oko 22h, u pokojoj trci ...pa, tko želi, u to ćemo doba biti tamo... za ostale dogovore, ako tko ima pitanja i to, nek se javi na icq ili msn...
EDIT:
...i odmah evo problema - moja verzija igre nije podržana i ne mogu je igrat na netu...imam 0.1.7.5 i neće da ode na net - kaže da skinem novu verziju...al tražio sam po netu i vidio da imaju samo te verzije pa jednostavno ne znam što da radim...
EDIT #2:
...riješeno :) ...
traži se vertigo..ponavljam traži se ZAGORAC!!!!!!!!!!!!!!
ja sam da napravimo neki na cellenge..tak da ubacimo naše staze...al' onda netko treba dignut server...a nemrem na carnetu sam...vert može samo kaj se njemu bash neda...i dok ga vidite onlajn sim ga pošalite..plz..
tko osh oće igrat?
imate preko 24 sata da se malo priučite...cc...ipak voze profesionalci...ccc
sto se tice ovih pozivanja ljudi u igru dajte se kontaktirajte preko icq ili msn ovako nema smisla
e da...ja jučer išao igrat..i morao skinut glupi patch od 17mb..ustvari nije glup..vidim da su nove reklame(nadeo 2007-vauu)ali poboljšana je fizika tj. prijenos formule..
ali zašt meni opet zna zaebavat kad vozim..(oko 20-30 vozača) duugo loada stazu...i tak dalje...ko da sam i dalje na carnetu..a stavim sam u settings adsl..
...a čuj, i meni dugo loada stazu, ne znam zašto, vjerojatno zbog veličine tj. svih onih građevina i shranja...i nervira me kad ih je pun kufer - zna mi nekad tako štekat da poludim...
...et večeras smo malo ja i vert odigrali na jednim, meni ponajboljim, kratkim stazama... imao sam sreće pa sam eto ubrao dosta bodova :D, a evo i jedan scrshoot sa zadnjim rezultatom (prije toga sam dobio 107 bodova :D ):
http://img459.imageshack.us/img459/2...aniaom2.th.jpg
...stoga, volio bi da se i ostali uključe u ovu jako dobru igru...jer Hrvatska pada, bili smo među prvih deset - sad smo 17-ti :(... a i CRO-TEAM je na dosta lošoj poziciji...
----------------------------------------------------------------------------------
EDIT 03.04.2007. Dodatak za članove:
...evo jedan HINT za članove CRO-TEAMA:
pri uređenju profila, tj. na početku nickname-a unesite ovaj dolje boldani kod (znači copy/paste) te iza njega upišite vaš ostatak nicka:
$s$f00ςяσ + vaš nick
...on vam daje ovakav izgled u igri: ςяσ (+vaš nick) ...služio bi za naše obilježje tima...
...inače, moj možete vidjeti gore u screenshotu...
prejaka mi je ekspanzija trackmania sunset
molim vas ako minetko moze pomoc sa internet vezom jer mi pise kad ocu ici na online:bad proxy configuration
Evo dodo sam jučer Trackmaniu na svoj server pa ako netko treba skinuti neka skine od mene jel na sluzbenim stranicama igre link za download ne radi
TrackMania Nations ESWC Free Full Game
je. za lan ili online igranje
e da mene ta trackmania tak ždere..neznam u ćemu jeproblem..
ono $s$f00ςяσVuXs jednostavno mi traje oko par dana..onda mi se samo izriše..neznam zašto..šteka da je to strava..loada mi malu stazu sa pola minute zakašnjenja i još jedno 10setak sec šteka...kaj da radim,nemam neki komp..čak sam smanjio detalje...
ali opet sam ja 400ti u državi i ispod 100 000 u svijetu (voze oko 2milje ljudi(aktivno))
e da ako josh netko igra daj mi se javite preko msn-a da malo zarolamo..ja danas i jučer cijeli dan vozim...
vozi se naravno na onim mc bolek stazama..(ak' uspijemo upast)
sumnjam, pošto igra radi bez instalacije
di si to uopće čuo-vidio?
kak radi bez instalacije???
i bash si zagoracpadaj dođi malo igrat..
evo danas samo opet stavio onaj kod za ime..smrzne mi se igra..iopet nestane..
naaah...Ubiti, kome padaju performanse windowsima? Servis bi se vidio u computer manageru. Koja igra bi uopče trebala tak neke, osim dragog nam Steama :p
evo skinuo igru s neta,napravio update,otišao na službenu stranicu da se registriram i nemogu nać fakin link za registraciju,jedino sto sam nasao na toj stranici neki link za NADEO i neke linkove di pise da mos osvojit 40000$,moze mi rec neko di se mogu regat????
jel mi mozhe tko sprzhit trackmaniu nations jer ja nemrem sam tak skidat po 200mb:cry:
kad otvorim igru otvori mi se prozorcic sa opcijama play,configure,help,update i exit nigdje nema register.
i jos nesto kad stisnem play samo se zacrni ekran i pokaze gore u desnom kutu please wait i vrati me na desktop jel to normalno dok se ne registriram.
jok...
uletis u igri i onda kad se ides spojit se regas...
evo uspio,morao sam ponovno instalirat igru:notooth:.
i jos nest dosta je teska igra,treba vježbe.
Trackmania Color Coder
...pomoću ovog programčića si možete odrediti boju tako da kopirate dobivene kodove prije samog nicka...
...primjeri: kod za bijelo - FFF , za plavo - 00F , itd...
igra josh netko??
ja sam zaboravio onaj server na kojem smo igrali tijekom svibnja i ubirali puno bodova (barem ja)..pa ako netko zna da javi..neshto mini tracks..
ja isto nisam dugo igral..negdje sam 44x...team je u banani...
:hm:
pa mogli bi bacit tu i tam malo. Bar da gume ne istrunu ..^^
...o pa da, kak sam na verta mogo zaboravit :stupid: :wall: ...budemo jedan dan...sutra ne mogu, u subotu radim - tek nedjelja...