Plazma, LCD, Flat koji odabrati??
Haaa dilema je ogromna naime ima plazmi gledo sam za 6000-7000Kn al to je tipa Amstrad, Quadro ili recimo tako neki manje atraktivni proizvodaci.
Dok za LCD pa ni nemam nesto pojma cisto sam stavio u naslov da bude zanimljivije.
E sad vec Pure Flat zaslon dolazi vrlo u obzir s tim da je gornja granica 6000kKn ali moze i malo manje. Naiso sam na par zanimljivih modela jedan je ovaj samsungov http://www.europatrade.hr/hrv/page.a...pr=131&colID=1 a drugi su oni koje vi navedete da su interesantni.
Imam cetvoricu kolega koji imaju Sony Trinitron i trojici je riknula boja dok je jednom otiso ekran sve nakon garancije a to je godinu dvije. Drugi frend je opet imo Samsunga pa je i njemu nesto riknulu. Ja opet ima dva telkaca jedan Samsung jedan Quadro oba 55cm ekran i rade eto vec 5god.,
pa di si nasao WS32A208P za 4500kn???
= Citat =:
Izvorno postao Šile
Mislim da sam danas nasao nesto zanimljivo.
Samsung WS32A208P (4500 Kn, crno sivi) kao jeftinija solucija i Samsung WS32Z308P kao skuplja varijanta (6000 Kn, crno sivi).
Ovaj skuplji izgleda mrak kad sam ga vidio uzivo duplo je uzi od svih ostalih modela i samsunga i panasonica itd.
Dok ovaj za 4500 ima potpuno isti software kao i skuplji i jos ima card reader. Ali je zato buca u dubinu!!
Bok, evo ja sam svugdje trazio Samsunga WS32A208P i nisam ga nigdje nasao za manje od 5500kn, u biti velika vecina ga prodaje po 6000kn i vise. Daj pls, ako netko zna gdje ima za kupiti jeftinije javite....