Evo, vjerovatno ste svi već dobili račune za protekli mjesec s brošurom za novu tarifu, a neki su s njome upoznati od ranije...pa pošto se već od sljedećeg mjeseca nudi obračun po toj novoj tarifi, da vidimo koliko vas misli preći na tu novu tarifu.
Da, definitivno prelazim
Ne, ostajem na staroj
Moram razmislit još dosta
Ma, puca mi za tarife
Evo, vjerovatno ste svi već dobili račune za protekli mjesec s brošurom za novu tarifu, a neki su s njome upoznati od ranije...pa pošto se već od sljedećeg mjeseca nudi obračun po toj novoj tarifi, da vidimo koliko vas misli preći na tu novu tarifu.
ja prelazim iz čistog razloga štp je nedvojbeno bolja super60, obračun nakon minute je sec dobijem 60minuti što mi je bolje od 10kn i imam jeftinije pozive prema mobitelima. jednostavno mi je nelogično ostati na HAlo Startu
OK, tvoje mišljenje...Izvorno postao jay
molim samo ljude da gore glasuju, a po potrebi komentiraju.
ipak anketa gore postoji da se gore upisuju glasovi...
![]()
Moram razmislit još dosta nisam vidio racun.
Izvorno postao Šile
Zar u Halo Startu imaš besplatnu nedjelju???
prvo jedno pitanje..jel u halo plus ili kak se vec zove paket koji ima besplatno telefoniranje nedeljom ukljucen prikaz broja (naravno besplatno ili se placa).
Recimo onaj tko je bio na starom paketu (pretplata 60kn+pdv) paketu njemu se isplati prec na ovaj super 60 kak nazivaju sekundni paket...jedina razlika je u tome da cijena razgovora na mob poada od 7.5 l-15 l...i imas jos 60min nacionalnih poziva...
Ima jos i paket Super60Up koji ima foru da je sekundna obracunska jedinica krece od dizanja slusalice..al postoji naknada za uspostavu poziva..koja iznosi oko 8l.
Vjreuejm da cu prec na ovaj Super 60 jer ne vidim da je losiji od starog paket..kod ovog nema naknade uspostavljanja poziva..
Nemam pojma slabo se ja kuzim u te kucne tarife. a ni racun jos nisam vidio.Izvorno postao jay
ne, samo u Halo PlusIzvorno postao jay
fora je kaj onda nemas nedjelju besplatnu
...također prelazim na Super 60...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
mislim da cu preci...ne razog aram ja bas puno s kucnim tel al kontam si da je poslje minute povoljnije.
Bilo bi dobro da imamo krticu iz T-coma, pa da nam kaže ima li kakvih caka.
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
da..ajd ak neko zna dal ima ikakvih caka u prelasku na 60s obracuna?
Sve je to sranje veliko (bar mi se cini), vidjet cemo sta ce biti kada dodje novi fiksni operater!
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
ka mi se cini novi fixni nece jos dugo.. HT ne da iznajmiti svoju opremu
Pošto se nikak nemremo odlučiti koju ćemo uzeti tarifu, najbolje da isključimo kućni telefon i čekamo:-)
potpuno se slazem, ja svoj prakticki ni ne koristim.
Sve se sto meni čini malo sumljivo...
Nisam obračao pozornost, al moram vidjet kolko imam onih kratkih poziva od 10-15 sec prema mobitelima... ovako će oni bit jako skupi... tj ko da pričaš cijelu minutu... treba definitivno probat, uvjek se možeš vratit na staro, jelda?
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
Ja mislim da se možeš vratiti na staro, samo ne znam jel to prebacivanje nekaj košta...
nema nikakvih caka, bar za sad, kolko znam....
Dva puta godišnje možete promijeniti besplatno tarifu.....
Samo još neznam kolko košta kad hoces treći put.....
promjena nakon toga košta 24kn
Pa dobro, nije to nekaj tak strašno...ja sam mislio da će cifra biti puno veća...znam da kad mijenjaš favorite broj treći put (nisam siguran) u jednom mjesecu na T-Mobileu, plaćaš 40kn, pa sam mislio da će i tu drapati...
Malo sam računao sa svojim sadašnjim računom, ali nisam gledao sve... samo mobitele, jer mislim da je tu najkritičnije. Uglavnom: od 80 ostvarenih poziva njih 48 je bilo ispod jedne min., pa bi mi se po novom račun radi toga povećao za više od 50kn... Sad, dal bi se to kompenziralo sa ostalim pozivima koji bi nakon 1min bili obračunati na bazi sekunde, treba provjerit, a baš mi se i neda to ručno radit. Jel se može ikako dobit ispis u elektroničkom obliku? npr. excel, pa da takve stvari izračunaš za 5sec?
Uglavnom... meni se čini da je to premetanje iz šupljeg u prazno, samo zato kaj se na njih vršio pritisak da smanje obračunsku jedinicu, a oni su si napravili ovakav kompromis. Gade mi se...
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
Bookmarks