jel imas kabel?
zna li netko zašto se nemože sl55 otključati s friom
jel imas kabel?
kabel imam, ne prepoznaje boot fajl
Koji kabel imaš i kako radiš unlock?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
znaci probao si vec sa Feriom ga unlokat?
da koristio sam sve tri opijcije i prvu i drugu i treću, a i onaj drugi program gdje je opcija bez test pointa sa ..new x5x i kaže da ....boot fail not akcept..
nemože otvoriti telefon u području kojem treba.
Zadnji uredio khideg : 09-05-2005 u 11:46
Ta poruka nema veze s vrstom kabla!
Uzmi Freia 10 ili 15, izaberi bootcore bug opciju. Ako opet nece, moras preko TP.
Ili moli nekog da ti posalje kod.
Za Siemense SL55 iznad verzije 16 potrebno je uraditi "test point"! Postoji još jedna mogučnost, a to je spustiti verziju softa u mobitelu na neku nižu korištenjem Winswap fleša!
Nakon toga Freia bih ga trebala naći, ali ipak bolje koristi krekirani SST v 5.31 ili 5.32 (Nikako ne koristi 5.37, jer ce ti sje*** HDD)!!
Pozdrav![]()
e imas SST, ja imam 5.28, al javlja da neki dll ne nađe.
Tako je za v16 treba test point, ali spustanje verzije ukoliko je tvornicki mob stigao sa v16 neces nista postici...Izvorno postao ricocrack
Jasno, SST v5.37 unbranded ili cracked ne stavljati jer je to virus, ali moguce je staviti originalnu v5.37 koja nije krekirana, pa tad postaviti sst 5.38 cracked by bb-gsm. Tad v5.37 radi bez problema...
Dakle, ako ti je verzija fw-a niza od v16, u Freia trebas postaviti Bootcore type na Bootcore bug. Trabo bi moci pristupiti mobitelu sa bilo kojim USB kabelom ako su instalirani potrebi driveri (ztv virtual com-usb driveri).
maraschino - PTICICA
p.s. A ako ti je v16 ili veca, onda moras preko test pointa kako su ti vec rekli, a ako ti je to prekomplicirano, ili plati nekom da ti otkljuca mob ili nekako dodji do koda...
ako te zanimaju test point-ovi, ovdje imas slike - www.siemensfreaks.com/php/unlock.php#test
maraschino - PTICICA
Bookmarks