potpisujem BD. Sto se tice flexa i izvalacanja izvalis i ostale stvari sa moba ne sao seemove. nisam probavao stavljat takav flexa na mob al vjerujem da bi se dalo i da ne bi trebalo bit problema.Izvorno postao BlueDevil
potpisujem BD. Sto se tice flexa i izvalacanja izvalis i ostale stvari sa moba ne sao seemove. nisam probavao stavljat takav flexa na mob al vjerujem da bi se dalo i da ne bi trebalo bit problema.Izvorno postao BlueDevil
Nisam ni mislio na bootloader zato sam i naveo da ne bi funkcioniralo sa verzijama 55 i 58. File koji sam dobio ima ekstenziju .hs i cca 8 mb. E sad je pitanje samo da li je on kompletan ili što je bitnije da zapiše u telefon informaciju o flex verziji. Nego kad smo kod bootloader-a , da li u nekoj teoriji postoji mogučnost da se izvuče sam bootloader iz 58r i nakalemi na neki drugi soft pa da to profunkcionira.
Ajde ako budeš isprobavao taj backup i ako ti bude radio (mene muci mms) jel možeš mi ga mail-at ak ti veza nije problem ?
mogu ti ga probat poslat slijedeči tjedan sa posla (ADSL).
ak to uspijes rijesio si nase probleme...Izvorno postao motorola user
uh, ne znam...čak da to i napraviš, opet ne bih htio biti u koži onoga tko će isprobat, jer bootloader se sprema direkt u eeprom i ako u njega uneseš smeće, spasa nema.... čak i smart clip ima problema s formatiranjem eeproma.
motorola user: ako ti to upali mogu ti samo reci da ce ti puno ljudi biti zahvalni. Pocevsi od mene. Ako imas volje i znanja probaj.
kao sto kaze inovator i da uspije problem je probat. Ne vjerujem u takav poduhvat jer ne vjerjuem da sam znas napravit program a niti neznam ni za jedan postojeci koji ce to izvuc sa moba.Izvorno postao DeMar
Evo ti jedan link na forum pa malo pricitaj, a tamo ces sigurno naci jedan programcic koji bi to mogao napraviti. Ja pokusao samo sto mi nije prepoznao mob. Pise initializingIzvorno postao jdabic1
LINK http://mobile-files.com/forum/showthread.php?t=9431
čekaj, šta si točno probao?? šta si pokušao uopće?Izvorno postao DeMar
Bookmarks